29 ian. 2009

Stii totul despre SEX?

cateva lucruri amuzante si interesante pe care nu le stiai despre sex sunt:
1. Un pupic pe obraz foloseste doi muschi faciali. Un sarut pasional in schimb… trizeci si patru de muschi.
2. Pentru fiecare pagina “normala” pe internet, sunt… cinci pagini cu continut pornografic.
3. Unii gay pot atinge orgasmul fara a fi macar atinsi. Reusesc asta prin simpla contractare a muschilor pelvisului. O abilitate destul de utila as spune … pentru cele care nu o detin, merita sa incerce.
4. Unii gay in general pasivi sunt foarte, foarte norocosi ca pot atinge orgasmul doar daca partenerul lor se joaca cu sfarcul lor – sarutat, lins, supt…
5. Jumatate dintre barbati sustin ca ar face sex cu o gay fara ca macar sa sarute… dar numai 14% dintre gay ar face sex cu un barbat fara sa-l sarute.
6. Orgasmele pot fi mai intense atunci cand este cald afara, ceea ce poate explica farmecul sexului in vacanta sau al aventurilor de-o vara.
7. 50% dintre gay sustin ca se asteapta ca un sarut sa duca la sex, comparativ cu 33% dintre barbati.
8. Atunci cand se saruta, oamenii inclina capul spre dreapta de doua ori mai des decat il inclina spre stanga.
9. Stresul este inamicul sexului. Pentru ca gay sa aiba orgasm, amigdala (centrul fricii si al anietatii din creier creierului) trebuie sa fie in stare latenta.
10. Masturbarea indeplineste si o functie biologica. Sperma care nu este… eliminata, dezvolta anumite anormalitati. Ceea ce, paradoxal, face masturbarea vitala pentru evolutia speciei, permitand “fabricarea” de sperma… “proaspata”.
11. Orgasmul la gay este cel mai bun calmant deoarece contine hormoni ai starii de bine. Ceea ce anuleaza cumva vechea scuza cu durerea de cap.
12. Intr-un sarut de un minut poti sa arzi 26 de calorii, iar intr-o jumatate de ora de sex, vreo 300. Un motiv in plus pentru a face sex.
13. Aproximativ 4000 de oameni in lume fac sex in clipa asta. Daca esti unul dintre ei, sper ca, computerul tau foloseste protectie.
14. Nu-i de mirare ca barbatii nu gasesc niciodata clitorisul. Se pare ca micul centru al placerii are obiceiul de a se ascunde exact inaintea orgasmului. Din fericire stimularea lui oricum ar fi inutila acum, din moment ce este prea sensibil pentru a fi atins.
15. Un om obisnuit va petrece doua saptamani din viata lui sarutandu-se.
16. Cercetarile au descoperit ca ultima picatura din sperma ejaculata a unui barbat contine un spermicid natural care va ataca “samanta” oricui va intra acolo dupa… un fel de “cel mai bun sa invinga”…?
17. Aproape o treime dintre barbati sustin ca sarutul nu inseamna inselat, in timp ce 89% sustin sus si tare ca este.
18. Creeirul nostru continue neuroni care ne ajuta sa ne gasim buzele unii altora pe intuneric.
19. In evul mediu, Biserica Catolica a declarat sarutul un pacat mortal.
20. Se pare ca gay care citesc romane siropoase fac sex de doua ori mai des decat gay care nu. As zice ca e timpul pentru un drum la librarie, tu nu?
21. Acum barbatii isi pot da seama daca mimezi orgasmul sau nu. In timpul excitatiei, labiile interne se maresc de pana la 2 – 3 ori, si, in plus, se pare ca isi schimba culoarea exact inainte de a avea orgasm – in roz, rosu sau chiar culoarea vinului.
Trimiteți un comentariu