25 mar. 2009

FELUL IN CARE PARTENERUL ISI ARATA DRAGOSTEA

Este o problema mai veche, de cand lumea:
Noi gay mai feminini simtim nevoia de intimitate, si sa ne simtim iubiti pentru a avea sex, iar barbatii gay trebuie sa aiba sex pentru a simti acele sentimente de iubire si intimitate. Multi barbati gay au ceva abilitati de comunicare dar prea putin, iar pentru ei sexul este o forma puternica de exprimare a emotiilor.
Tine minte asta data viitoare cand el vrea sa faca sex de impacare inainte de a va fi impacat de fapt – pentru el, sexul este o oferta de pace si un dar de dragoste, toate intr-un pachet frumos sexual. Partenerul tau nu are un detector de defecte Da, noi gay suntem obsedati de felul in care aratam, si de multe ori ne temem ca o sa observe ceva inestetic la noi, ceva de genul: sunt cam gras, nu ma-m pensat, nu-mi sta freza cum trebe. Ei bine, iubitul tau nu are un detector de defecte. In timpul excitatiei sexuale barbatii experimenteaza un asemenea cocktail de hormoni, ca sunt prinsi total in el. Cu alte cuvinte, e prea coplesit de bucurie si senzatiile de placere pentru a-ti observa “defectele”. Lasa la o parte rusinea si inhibitiile si in curand te vei simti la fel de bine in pat ca si el.
Dragostea intr-un pat confortabil este supraestimat Din punctul lui de vedere sexul se poate intampla oricand, oriunde, oricum. Si daca nu ai un pat la dispozitie? Nici o problema. Sexul in bucatarie, in cabina de proba, in masina, in cort, pe plaja, in padure, in tren, sau in toaleta clubului, etc. poate fi la fel, sau chiar mai placut decat sexul in pat.
Trimiteți un comentariu