28 apr. 2009

Cunoaste-ti drepturile de a trăi!

Conştientizarea de formare şi de anti-lesbiene, homosexuali, bisexuali şi transsexuali în cadrul companiei Melegekért organizare. Dacă vă simţiţi că nu puteţi să-l cunoste-ti, ce drepturi sunt dezavantajate, sau in ce trebuie să fim încrezători, să ştii de unde să începi în cazul în care aveti plângeri, sau pur si simplu vrei sa sti mai mult din drepturile LGBT, te poti inscrie !
Training-uri:
Székesfehérvár - 9-10 mai.
Budapesta - 16-17 mai.
Miskolc - 16-17 mai.
Debrecen - 23-24 mai.
Gyor - 23-24 mai.
Budapesta - 6-7 iunie.
De formare pre-înregistrare este necesară: lmbt.trening @ gmail.com sau (06.30) 944.0765 Dacă timpul nu permite de a lua parte la instruire, dar interesati de subiect, apoi vin la un forum public!
Forum:
Székesfehérvár - 9 mai Înainte Club 20:00 (Rácz u. 15.)
Budapesta - 16 mai 20:00 portugheză Cafe (Nagymező u. 40.)
Miskolc - 16 mai, în timpul consultărilor
Debrecen - 23 mai, în timpul consultărilor Gyor - 23 mai, în timpul consultărilor
Budapesta - 6 iunie 20:00 portugheză Cafe (Nagymező u. 40.)
Pentru mai multe informaţii, contactaţi unul din cele de mai sus sunt disponibile la cerere. Instruirea are ca scop conştientizarea, de a-şi apăra propriile lor drepturi şi de a creşte. De asemenea, urmăreşte să îmbunătăţească participantilor abilităţi, competenţe de succes integrarea socială a celor care sunt necesare pentru implementarea eficientă a: deschise de comunicare, de contact, de conflict. De asemenea, instruirea are scopul de a creşte gradul de cunoaştere a dispoziţiilor din Legea cu privire la tratament egal. Studenţii să se familiarizeze cu conceptele de discriminare, pe tipuri de curent anti-juridice mediului, precum şi de cunoştinţele lor în domeniul drepturilor omului, care se referă la cerinţele de la un tratament egal. La cursul de formare profesională participanţi să înveţe despre Uniunea Europeană, în domeniul drepturilor omului, discriminarea, precum şi obligaţiile care decurg din Ungaria.
Trimiteți un comentariu