30 apr. 2009

Gay Fest

Subiect sensibil. Când aud de gay, bărbaţi şi femei lesbiene, unii vor fi la fel ca struţ, vor introduce capul in nisip, si se vor intreba: Cine sunt ei? Câti sunt? Nu sunt bolnavi? Putini stiu ca ceea ce vad este doar o masca a diversitatii. Toti sunt mascati pentru teama de a spune „asa sunt eu”. Putin stiu sa te priveasca ca om, nu ca si dorinta, comportament, si acesti putini se ascund, de ura ce ne-o arunca cei care ne invata sa ne iubim aproapele. Chiar şi în trecutul recent, a fost, de asemenea uşor de a explicat această tăcere, care pana nu demult era un subiect tabu. Altii au suferit din cauza ca nu au invatat sa iubeasca asa cum nu biserica ii invata, ci preotii. Oameni si ei la randul lor, cu alte pacate pe care lumea oarba nu o poate vedea. Ei spun mereu „Sa-ti iubesti aproapele” tot esi indeamna omul la violenta si au tinut predici si au sfintit arme. Oare Dumnezeu condamna iubirea mea fata de un alt barbat pe care o am? Sau lupta impotriva creatiei Lui? După cum se stie chiar din cartiile de istorie, biserica a avut un rol important in regimul lui Hitler. Ma gandesc oare de ce gay nu erau exterminati in lagare de concentrare separat de poporul lui Dumnezeu? Oare prin asta nu ne arata Dumnezeu ca el nu face diferenta intre noi, ci dimpotriva ne iubeste pe toti asa cum suntem noi.
Pentru unii aceste regimuri ia invatat sa stea ascuni si sa se minta pe ei insisi... „acesti oameni nu exista”, care, amintiţi-vă, de la cel puţin patru la sută din populaţia afectată, au o alta preferinta sexuala, nu a surprins societatea de astăzi, doar ca societatea de ieri inca mai exista, si pe ei inca ii mai avem in intunericul in care sau nascut. Noua Romanie stie ca existam, site ca homosexuali suntem noi gay, ei se tem de pacat, insa daca e asa pacatul este al meu ca gay fiind, insa sa nu uitam ce: tot ce se vede este adevarat. In Romania a inceput ca gay, lesbienele sa fie tolerati, cel puţin, acceptă această diversitate, de asemenea. Organizat la Bucuresti in fiecare an, Gay Fest de fiecare data in culorile vii ale diversitatii care deseori conduc la discutii politice. Mulţi oameni cred ca este doar o provocare spectaculosa şi publica, care să poată fi împotriva argumentul că a publicului şi societăţii, ca un provocatoare demonstraţie intoleranta a fost atribuit unui joc politic. Alţii, în special, Biserica Ortodoxa a organizat o demonstraţie zi de rugăciuni, şi chiar şi preoţi trimise pe stradă, aşa-numita noua-dreapta. Exista o vorba: „Rau cu rau, dar si mai rau fara rau” De fapt aceste evenimente ne ajuta sa ne facem vazuti in societatea romaneasca. Daca am trai fara sa fim vazuti nu am avea drepturi egale.
Trebuie înteles faptul ca nimeni nu alege să fie gay. Si nu este împotriva naturii… Multi hetero folosesc prezervativul, fac sexul oral, se masturbarea, fac sex cu o altă sotie decat a lui , nu sunt virgin în noaptea nuntii, si asta se spune ca este impotriva naturii… Dar tot natura ne-a dat si capacitatea de a gandi ceea ce este bine si ceea ce este rau... Eu sunt normal asa cum sunt acum, nu am nevoie de schimbări, la fel cum nu am nevoie de ajutor, de nici un fel.
Nu urmeaza un spectacol in favoarea comunitatii gay, nici un indemn de a participa la marsul gay de anul acesta care va avea loc, nici un apel la toleranta. Nu pentru ca nu ar fi necesare, dar prezenta noastra arata ca existam si ca vrem si putem trai la vel ca si ceilati. Nu te speria, este normal ca unii sa nu te accepte asa cum esti, si asta pentru ca suntem diferiti, nu toti gandim si simtim la fel. Fapul ca acestia au un comportament violent verbal, asta tine si de cultura lor cat si de educatia lor. Tu, noi prin participarea pasnica putem sa le aratam acestor oameni ca suntem mai pasnici si mai cultivati decat coportamentul dur pe care il manifesta ei.
Trimiteți un comentariu