20 mai 2009

Vedeta in Romania

Interesant articolo http://ideidegay.blogspot.com/2009/05/atac-la-persoana-tarky.html Indiferent ca este sau nu acest individ gay, nu vad cum reprezinta el comunitatea gay? Spun asta caci si eu fac parte din comunitatea gay, dar pe mine nu ma reprezinta aceasta comunitate, decat un grup da gay din aceasta comunitate. Sa ma fac si inteles: eu umblu intr-un grup de gay pe care eu am ales sa ii am (prietenii ti alegi, familia ti-o da Dumnezeu), acestia ma reprezinta pe mine prin comportamentul lor, (spune-mi cu cine umbli ca sa stiu cine esti). Deci acel individ isi reprezinta grupul lui care face parte din comunitatea gay, si de fapt pe el insu-si se face de ras...
Nervi intinsi la maxim, raguseli, acuzatii si raspunsuri, toate au fost prezente la emisiunea Happy Hour, de la Pro TV. Tarky si Cancan vor fi dati in judecata de catre Mihai Traistariu.
Sunt niste pierderi de timp, ne uitam ce face unul si altul cand vorba aceia "tara arde". Pe mine nu ma incalzeste cu nimic faptul ca Mihai Trastariu ar fi sau nu gay, in fond si la uram urmei ne credem intr-o tara libera, fiecare are dreptul la viata asa cum isi doreste. Iar faptul ca Tarky este un tip caruia ii place sa se expuna pe sticla de dragul de a fi cunoscut chiar ma lasa rece. Daca stau sa ma gandesc bine sunt alte probleme mult mai importante decat asta una, probleme care chiar afecteaza oarecum comunitatea gay. Casatoriile gay la noi nu sunt recunoscute, si mai sunt si altele, una ceea mai mare pe care o vedem foarte des si nu face nimeni nimic, parlamentarii dorm in parlament pe banii nostri, ai poporului, dar ei voteaza mai usor marirea salariilor lor.
Mihai Traistariu s-a trezit implicat intr-o poveste amoroasa si compromitatoare, in care Tarky (canataret din Onesti) sustine ca a trait momente de dragoste alaturi de solistul Mihai Traistariu. Atata mister degeaba, prin asta Tarky clar a dovedit ca este gay, nu vad de ce ar mai nega orientarea sa. Cat despre Mihai T. tot respectul isi vede de cariera sa. Nu tin cu nici unul din ei, amandoi sunt baieti draguti, doar vorba acee: "gura bate curu"... Cat despre renumita Naomi, se pare ca si-a invatat lectia de viata pe parcursul a catorva ani, incepe sa inteleaga unde are loc si unde trebe sa se retraga. Bravo. Asa este in viata inveti sa castigi dar trebe sa inveti sa si pierzi... Numai bine!
Trimiteți un comentariu