26 aug. 2009

Sex - cum sa ajungi mai repede la orgasm

Se stie foarte bine, gay pasiv ceva asemanator ca femeia (din ratiuni biologice) ajunge mai greu la orgasm decat barbatul. Iata cateva smecherii care vor permite restabilirea echilibrului...
1.Smecherii pentru pasiv. Pentru ca tu ai nevoie de mai mult timp ca sa ajungi la orgasm, incurajeaza-l sa prelungeasca preludiul si fa astfel incat raportul sexual sa dureze cat mai mult. Cum sa-i intarzii ejacularea? Stimuleaza-l si adu-l la o excitatie maxima, apoi incetineste miscarea. Repeta de 7 sau 8 ori inainte sa-l lasi sa ejaculeze. Alterneaza sexul oral si raportul sexual. Daca este foarte aproape de orgasm, cere-i sa te linga sau fa-i tu lui o felatie. Atinge-i cat mai des penisul: cu mana, cu limba sau cu anusul. Va deveni mai putin sensibil si raportul va dura mai mult. Ii mai poti intarzia ejacularea apasandu-l la baza penisului cu putere timp de cateva secunde. Incearca sa-ti atragi toate sansele de partea ta! Ghideaza-l pe partener vorbindu-i: spune-i ce iti place mai mult si ce tehnica ar trebui sa isi imbunatateasca.
Asigura-te ca nimic nu te va perturba in momentul crucial: scoate telefonul din priza si concentreaza-te asupra placerii in loc sa-ti fuga mintea la tot felul de prostii. Altfel, risti sa-ti pierzi capacitatea orgasmica... cel putin cu ocazia acestui raport. Daca totusi se intampla, nu intra in panica: data viitoare vei avea precis un orgasm... Incearca sa te masturbezi cand el te penetreaza sau cere-i lui sa-ti faca: indruma-i miscarile punandu-i mainile pe mainile tale. Daca nu esti suficient de lubrifiat, asta nu inseamna in mod obligatoriu ca nu esti destul de excitata. Oboseala, stresul pot deasemenea explica acest fenomen: nu ezita sa folosesti un gel lubrifiant. Masturbeaza-te mai des, asta iti va mari apetitul sexual. Daca vei face zilnic exercitiile , acest lucru iti va permite sa-ti strangi anusul, marindu-ti capacitatea orgasmica. Pozitii recomandate (barbatul sta intins pe spate ia tu te asezi peste el) iti va oferi toate sansele de a cunoaste placerile anale: introdu penisul in anus stimulandu-ti in acelasi timp cu mangaierile degetelor.
O alta pozitie (Ogarca) este de asemenea foarte eficace pentru atingerea orgasmului: cere-i partenerului sa-ti stimuleze anusul cu o mana in timp ce el te penetreaza profund. 2.Smecherii pentru barbati. Acorda mai mult timp preludiului: pasivul se va excita mai mult, ceea ce ii va creste sansele de a atinge orgasmul. Poti sa o aduci la un orgasm masturbandul sau facandu-i un anilingus inainte de penetrare. In timpul raportului sexual nu schimba tehnica sau ritmul intr-un moment nefavorabil: daca pasivul se afla in pragul orgasmului risti ca toate eforturile anterioare sa fie zadarnice. Acum ca ai aflat cum invata sa creezi si jocuri erotice care vor face sexul cu atat mai incitant.
Trimiteți un comentariu