11 dec. 2009

Sarbatoreste alaturi de noi!

Te invitam sa te bucuri de sarbatorile de iarna alaturi de noi impreuna cu toti cei dragi tie. - 24.12.2009 CHRISTMAS PARTY . Haide alaturi de cei dragi tie in CLUB SYDNEY si gusta prajiturile si cozonacii de sezon. Va pregatim multe surprize placute si cadouri plus un party senzational! asa ca NU LIPSITI!.Intrarea este 30 lei.
- 25.12.2009 JOY PARTY TOMBOLA . Haide alaturi de cei dragi tie in CLUB SYDNEY si bucura-te de Craciun si castiga la TOMBOLA . Organizam un party in care ne bucuram de aceasta sarbatoare, nu vor lipsi craciunitele si atmosfera de sarbatoare. Sunteti bineveniti cu totii sa ne distram impreuna. Intrarea este 10 lei.
- 26.12.2009 CRACIUNITA PARTY . Te invitam sa continui distractia de sarbatori alaturi de craciunitele noastre si sa te distrezi pe cea mai buna muzica. Si pentru ca e Sambata inseamna ca va fi un MEGA PARTY pina dimineata. Intrarea este 10 lei.
REVELION 2010 Haide si sarbatoreste noul an alaturi de noi , Totul este inclus in 100 lei : Mancare, Bautura, Atmosfera si Distractie. + o TOMBOLA PROMOTIE: Sarbatoreste revelionul alaturi de noi si pina in 25.12 platesti doar 70 lei in loc de 100. Haide! locurile sunt LIMITATE.
Meniu: Bon Valoric 30 lei pentru bautura. Bufet Suedez: Fructe: mere, banane, struguri, mandarine. Prajituri: Traditionale + Baclava + Prajitura arabeasca Salate: S.Beof, S.Italiana, S.Orientala, S.Mexicana, S.Vinete. Platouri: Carnaciori, Chiftelute, Mezeluri, Masline. + doua feluri de mancare arabeasca.
- 01.01.2010 te invitam la NEW YEAR PARTY. Haide sa sarbatorim Anul nou printr-un MEGA PARTY pe cea mai buna muzica. intrarea este 10 lei.
Trimiteți un comentariu