16 feb. 2010

Carti si filme ce vi le recomand.

EAST SIDE STORY Film

Filmul a putut fi vazut la evenimentul Seriile Filmului Gay din Cluj-Napoca. Povestea lui Diego (René Alvarado), un tanar latino, consfatuiri secrete, care ajută pe buna amica a lui (Irene DeBarri) rula restaurantul familiei în timp ce desfasoara o relatie cu amica de consfatuiri secrete Pablo (David Beron). Diego s-a simtit mult timp prinsi de cultura conservatoare de Est LA şi intentioneaza sa se îndeparteze şi si-a deschida un restaurant, spera, cu iubita sa. Dar Pablo opiniile relatia lor foarte diferit - un punct de plecare de acasa, cand a începe datorita matusii Diego Bianca.În acelasi timp, Wesley se muta cu prietenul lui, in cartierul Gentrifying . Atractia dintre Wesley şi Diego este imediata şi electrica, fortand atat barbatilor, cat sa reexamineze starea lor de afaceri în aceasta drama de divertisment si comedie.

RUSSEN WG Carte-Roman

Trei tipi în setresul de mijloc, în Moscova, un WG. Scopul lor pentru a obţine viaţa homosexualilor in capitala Rusiei nebune. Cei trei rezidenţi nu ar putea fi mai diferiti: orientati spre cariera de bancheri Kiryll, rebel şi cu voce de admirat Mark şi Ilia experimentale. Si nu doar pentru ca din acest amestec exploziv de oameni transformati într-o economie reala în curand se va Sodoma şi Gomora, cu o multime de distractii şi senzatii! Povestiri din Sodoma au fost publicate în anii 2003 şi 2004, de pe Internet de pe pagina de Gay.ru.Fiecare episod din "telenovela on-line", a fost întampinat de sute de voci entuziastmate. Cei trei protagonisti au facut ca multi cititori sa devina noi icoane homosexuale. Fiecare pas a fost discutat, şi multi s-au confruntat deja cu ceva similar.

BANGKOK LOVE STORY Film

O poveste de dragoste exploziva a doi oameni care traiesc vieţi paralele aparent fara nici sanse reale de întalnire. Pana într-o zi, o intorsatura de soarta aduce caile lor la o răscruce de o poveste de dragoste neimaginat încă de neuitat. "Maek (Rattanabanlang Tosawad), un om de cateva cuvinte, nu a iubit pe nimeni şi niciodata nu a crezut ca va iubi vreodata, cu excepţia mamei sale şi fratele sau," Mork "(Weeradit Srimalai). Maek traieşte o viata solitara şi în mod constant modificarile numele şi adresa sa, de dragul de siguranta sau de locuri de muncă din cauza lui.Nesiguranta este ceea ce locul de munca nu ii ofera, este vorba şi nu permite-i nici o dragoste. El este un asasin.Lui ii este atribuita o noua misiune: "i-lea" (Chaiwat Tongsaeng), un chipes, om bogat cu singur, la care nu sa raspuns în inima lui. Singuratatea, chiar daca "i-lea" a "Sine" (Chadcha Rujinanonth), mireasa lui de a fi, în apropiere ... Maek urmăreşte fiecare pas i-lea de a finaliza misiunile sale. Din pacate, se declansare momentul in care ajunge, atunci când el nu poate ucide. Nu este ceva de la el în interiorul exploataţiei-l înapoi .... ceva prea puternice ...

The Blossoming of Maximo Oliveros Film

Maximo este de 12, trăieşte în mahalale din Manila şi este homosexual. Tatal său şi pe fratii sai sunt toti infractori, nu numai să accepte viata asta, cere sa-l sprijine ori de câte ori poate cineva. Viata lui Maximo nu este încetosata, mama lui a murit, şi el conduce la buget. Si apoi, baiatul il cunoaste tocmai pe Victor, un politist respectat, care trezeste în Maximo, speranta de un non-viata penal. Victor are nevoie pentru a explica o crima pe care Maximus, s-ar putea s-au angajat de familie. Astfel, argumentul cu familia sa este inevitabil.

Queer as folk Film-Serial

Prima descriere foarte clara, la televiziunea americana a vietii de zi cu zi, a unor homosexuali. A fost foarte criticat si foarte laudat in acelasi timp, pentru prezentarea explicita a stilului "gay club life". Actori talentati, doar 3 gay, respectiv Justin, Uncle Vic si Emmet, restul "straight". In fapt, este o minunata poveste de dragoste, intre parteneri de acelasi sex, fiecare cu probleme de personalitate sau de acceptare a destinului. Povestea se concentreaza asupra relatiei deosebite dintre Brian Kinney si Justin Taylor, urmarind apoi "cresterea" acestuia din urma de la cei 17 ani cat are la inceputul serialului, pana la "artistul, vedeta" care va deveni la final. Se intrepatrunde cu vietile celorlalte cupluri, gay sau lesbiene. Actori cu trupuri frumoase, care se misca natural, chiar daca sunt absolut dezbracati. Scenele de sex abunda. Nimic plictisitor, totul curge limpede. Sex, droguri, HIV, SIDA, relatii "pozitiv-negativ", casatorie intre parteneri de acelasi sex, adoptii sau conceptii "in vitro", toate se intampla in acest serial.

kiss me, teacher Carte-Roman

Finn este de şaisprezece ani şi a descoperit pe Internet pentru el însusi ceva. Nenumărate posibilitati: Gay-chat, sex, telefon, cunoscutii casual ... Pentru o întalnire, acesta nu a fost, pana acum suficient. Prea multi utilizatori falsi în declaratii sau sa solicite lucruri ciudate. Numai cand il intalneste pe chat pe Volker, schimbat mintea lui. Volker este un nou venit la lume on-line, şi pare a fi un tip foarte frumos. De treizeci si-doi de ani, el este de fapt Finn prea vechi, dar atunci cand Volker solicita profesiei sale, el se trezeste în saisprezece-fantezii: Volker este un profesor. Finn imediat stabileste el insasi un eveniment memorabil. Pentru el, totul este un joc interesant. Dar, Volker are în mod evident, nici un interes în erotica de sex chat sau telefon. Fie ca este, probabil, ca Finn este înca in scoala? Finn este cel mai putin problema, el este insistent. Repetat, el a bate ganduri pentru Volker, si a aranjat pentru el o intalnire reala. O intalnire care nu ramane fara consecinte pentru ambi. Un rapid scrise de povesti de dragoste pline de umor si vibrant chat dialoguri.

Leidenschaftliche Liebe Carte-Roman

Jurnalistul de stiinta dr. Pia-Heinemann, un accent de motiv penale aprins In cazul in care partenerul dumneavoastră vă va spune, ai fost "unul si peste tot in lume", si nu a putut trai fara tine, ar trebui sa ia în considerare optiuni de evacuare care sunt posibile. Pentru ca, atunci exista riscul sa fi o victima a prea mult la dragoste pasionale. Creier, oamenii de stiinta confirma: consumul de alcool, heroina, jocuri de calculator, dragostea pentru a rezolva model similar. "Dragostea Passionate este o naratiune realistă, marturisirea de Arturo, un profesor Young University, care sparge in dezordine brusca a carui viata a fost ordonata: El intalneste un Sixto mascul tanar prostituat. Arturo face totul pentru a savura pasiunea lui senzuala, hedonista, si baieti - indiferent ca sunt studenti sau colegi. O dragoste pasionala violenta ce isi ia cursul.

Trimiteți un comentariu