1 mar. 2010

Sydney, ca eveniment si club.

Cea mai mare paradă gay din lume a început la Sydney Motociclete, paiete, strigăte şi dans nebun pe străzile oraşului australian Sydney, care găzduieşte o paradă uriaşă de gay. Sute de mii de oameni au început să defileze pe străzi. Insa la Cluj evenimentele nu par a fi atat de imbucuratoare pentru comunitatea gay, se pare ca unii gay din cluj care nici nu au curajul sa iasa in fata sa spuna cu voce tare ce gandesc, prefera sa traiasca cu iluzii ce nu ii vor ajuta cu nimic pe viitor sau chiar mai mult degradeaza imagine si fac rau si altora.

Sa vedem cum stau lucrurile: Felicitari domnului Lucian Dunareanu pentru toata activitatea ce reuseste sa o puna in practica in folosul comunitatii gay, (chiar daca ideiile sunt preluate din alte parti, si nu este nimic personal). Este greu, chiar as spune foarte greu sa faci asa ceva intr-o lume atat de salbatica tocmai prin inteligenta si coeficientul ei scazut, pe care unii din comunitatea gay o detin. Interesul domnului Lucian Dunareanu era de a vedea ce servicii cer beneficiari gay la o petrecere si cat de multumiti sunt de ceea ce este in prezent. Si presupun ca scopul este de a imbunatatii aceste locuri de intalnire si de petrecere in favoarea comunitatii gay, de aceea a facut acest articol pe blogul sau, (unde eu nu am reusit sa imi spun replica la unul din comentarii, indiferent de parerea pe care as avea-o).
La articolul: Tu faci petrecerile sa vibreze., de pe blogul domnului Lucian D, ma face sa raman surprins de faptul ca multi din cei care au facut comentarii, lumea este destul de receptiva si chiar stie ce vrea. Dupa aceste comentarii sunt sigur ca se vor face schimbari in sensul bun al imaginii referitoare la petrecerile celor doua localuri Zic-Zac si Mephisto. Dar ca de obicei intre toate cele bune apare si oaia neagra, indivit caruia probabil aura deasupra capului nu a avut-o niciodata, in schimb posibil ca lungimea nasului sa fi trecut cu mult de bunul simt (gust). Desi este lipsit de curajul de a spune clar cine este si pe baza carei fapt face astfel de afirmatii, este clar evident ca acesta nu poate fi decat un zgandarici de joasa speta care are doar interese de defaimare a unor interese probabil personale sau de a face rau altora, caci pe unii asta ii face sa se simta bine.
Sa ne uitam peste comentariul sau:
Probleme sunt peste tot. Si in cofetaria Steluta, adica Sydney club de pe Bucuresti e la fel. Acolo oricum merg extrem de rar pentru ca sunt numai manelisti si tigani si iese scandal mereu. Pacat. Locul e foarte curat dar populat de jegosi. Si travestitele Petruta si cea blonda de la Mondenii daca s-ar spala sau ar folosi un deodorant ar fi mai bine. Put de la o posta, rusinica! Si putin respect pentru clienti din partea lor nu ar strica. Mai putine aere de vedete va rog ca sunteti clar cu doar cateva clase...
(comentariul era mai lung, insa ma leg doar de problema pe care acest individ o are).
Imi permit sa fac observatii acestui anonim prin faptul ca incalca unele drepturi ale omului prin discriminarea la adresa romilor si pregatirea alora, fara a cunoaste situatia reala a acestora. Clubul Sydney nu isi permite sa selecteze pesoanele pe criterile rasiale si sociale... De cuvinta daca se credea sau se simtea mai presus decat persoanele mentionate in comentariu sau, putea foarte bine sa le ignore sau sa paraseasca localul. Asa cum chiar acest indivit nu poate fi obligat sa suporte pe unul si altul din motivele vazute de el, asa nici persoanele discriminate aici, nu pot fi obligate sa-si schimbe stilul de viata. Sa ne gandim, probabil unii nu isi permit prea multe, si atunci nu poti avea pretentia ca acestia sa faca mai multa scoala ca sa fie si el in rand cu ceilalti, omul poate are motivele lui bine cunoscute de el care nu trebuiesc neaparat explicate fiecarui mofturos in parte. Iar nationalitatea cu siguranta nu o poti schimba dupa preferinte.
Ma repetat de nenumarate ori in ceea ce ofera acest Club Sydney, sunt convins ca multi dintre beneficiarii acestor petrecery gay la Cluj stiu bine despre ce este vorba. Si totusi spre surprinderea mea comunitatea gay este chiar asa cum se spune "pe invers". Toti cei care pretin a face parte din inalta clasa, prefera sa se distreze in cocina, asa cum si Alex a zis-o intr-unul din comentariile lui. Cei care nu au o situatie mai buna (vizibil), stiu bine sa se distreze si cauta de regula ceea ce greu isi permit. Oare de ce? Uite logica reala si actuala. De obicei, cei din asa zisa societate inalta, prefera macar odata pe saptamana sa se petreaca intr-o admosfera mai extravagata, si asta datorita faptului ca in cursul saptamanii ei desfasoara activitatile intr-o lume de mare lux sau partiala. Insa probabil extravaganta este confundata de acestia cu minzeria si lucrurile anormale. In acest caz extravaganta ar fi, pastrarea admosferei de lux partial si combinatia tinutelor vestimentare, muzica diversa, si nu in ultimul rand consumul unor bauturi preferate pe care nu o consumi zilnic.
Uite ce ofera Clubul Sydney si ca sa te convingi nu iti propun decat odata sa il vizitezi, si normal, restul este alegerea ta. Este deschis sambata de sambata, spatios si bine aerisit, de bun gust si cand spun asta ma refer la ceea ce un incult numeste cofetarie, dar nu este de mirare, probabil comenteaza cel care nu a reusit sa vada si lumea dincolo de granitele Romaniei. De exemplu in Grecia si Spania, majoritatea cluburilor cu specific gay, au la intrare un bar care da impresia a fi un bar de zi iar doar in urmatoarea incapere se vede clar specificul localului, si spun asta caci am vazut cu propri mei ochi. Muzica este diversa, deoarece conducerea clubului vrea sa sadisfaca gusturile fiecariu beneficiar, si aici pot adauga faptu ca: am intalnit multe persoane la petreceri care din mandrie refuza sa recunoasca ca ii plac manelele, dar este dreptul fiecaruia sa spuna ce vrea, chiar daca dupa doua beri sau mai multe isi schimba parerea la adresa acestui gen de muzica, dar ce este mai rau ca dupa betie sau turmentatia avuta continua sa refuze si chiar mai rau sa spuna ca se pun genuri de muzica de prost gust, dar deja acestea sunt cazuri bine cunoscute. Calitate si respet: asa cum am mai spus-o, toaletele au toate dotarile necesare si sunt igienice (curate), pacat ca unii beneficiari nu stiu sa le foloseasca (adica le degradeaza prin comportamentul lor de huliganist), respect din partea celor ce servec la bar prin modul in care isi desfasoara activitatea, poti cere intodeauna sa fi servit asa cum iti doresti. Clubul are in dotare la etaj si camere de odihna in regim hotelier, dar isi propune si pe viitor sa deschida o sauna pentru clientii ei fideli. Petrecerile incepe la ora 22:00, in prezent sunt 150 de locuri disponibile, daca iti doresti o rezervare sau informatii o poti face apeland la numarul de telefon 0744652187 sau ID: sydneyparrtycluj unde ti se va raspunde sigur intre orele 08-22 in orice zi a saptamani. Intrarea este de 10 lei. Adresa: Str Bucuresti, nr 24, Cluj-Napoca http://clubsydney.uv.ro
Ca orice club care se respecta are si un regulament de ortine interioara :

- fotografiatul sau filmatul in timpul petrecerilor este strict interzisa.

- intrarea la party cu bauturi din afara nu se accepta.

- iesirea din club in strada cu bauturi alcolice sau expunerea in ipostaze indecente ce atrag dupa sine atentia trecatorilor sau instiga la violenta este de asemenea interzisa.

- incalcarea acestui regulament poate sa aduca dupa sine interzicerea de a mai participa la party sambata.

- nu raspundem de obiectele pierdute atat timp cat acestea nu au fost date la garderoba.

- nu se fac exceptii la acest regulament.

Trimiteți un comentariu