21 iun. 2010

PARTY MICHAEL JACKSON LA CLUJ-NAPOCA 

26-06-2010 Ora: 22:00 Club Sydney in pas cu evenimentele Clujene. Clujenii vor participa la priveghiul mondial simultan organizat pentru omagierea megastarului Michael Jackson, la un an de la moartea acestuia. Oraşul a fost împânzit de afişe prin care clujenii sunt îndemnaţi să participe la acţiunea organizată în noaptea de 25 spre 26 iunie la ora 00:30, în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca. “Să aprindem o lumânare în memoria Regelui”, se arată pe afiş. Până acum s-au înregistrat 57 de oraşe din toată lumea care vor participa la eveniment.

Club Sydney iti propune sa te distrezi in compania muzicii megastarului. Tot odata se pun in joc premii pentru ceea mai buna imitatie Michael Jackson.

Familia Jackson va organiza o ceremonie specială la Los Angeles, pe 26 iunie, la care vor participa numeroase celebrităţi, pentru a comemora un an de la moartea lui Michael Jackson, scria presa americană la începutul lunii iunie. Fanii acestuia sunt aşteptaţi să îi viziteze oraşul natal, Gary, din Indiana, iar Randy, unul dintre fraţii lui Michael Jackson, a ajuns la o înţelegere cu directorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, California, pentru a le permite fanilor să viziteze mormântul cântăreţului, deşi încă nu a fost făcut vreun anunţ în legătură cu acest posibil eveniment.

CLUB SYDNEY str,Bucuresti 24 CLUJ 0744652187 sau 0745293975

Trimiteți un comentariu