28 iun. 2010

Revoluţia HAPPY Pride Party

Revolutia HAPPY Pride Party prezinta, Petruta Pufoasa revine in forta cu un show live la miezul noptii. Muzica de cea mai buna calitate, imnurile gay si DJ No-Name face petrecerea ceea mai tare în Club Sydney.

HAPPY Pride Party. Asta-i drept, e timpul Pride aici, în Club Sydney si totul în jurul nostru sa fie plin de curcubee. Serios, desi, aceasta este perioada din an pentru noi toti sa fim mandri de cine suntem si ceea ce altii în trecut au trebuit sa treaca prin greutati ca sa ne faca azi o sarbatoare in mii de culori. Mandria este cea mai mare sarbatoare de acest gen din intreaga lume astfel încat, în a spune ca, hai să plecam toti la sarbatorirea mandriei si se unesc pentru a arata lumii cat de departe am ajuns ... In intreaga lume, luniile de primavara-vara sunt prilejuri de manifestari gay, parade gay, marsuri gay, festivaluri culturale gay.

În acest an,La data de 3 Iulie, în Madrid, va avea loc una dintre cele mai mari parade gay. Gay, lesbiene, bisexuali şi Trans-Europeni în fiecare an din toate colţurile Europei sărbătoresc parada LGBT, Christopher Street Day, şi să demonstreze astfel pentru drepturile lor şi împotriva excluderii şi discriminării. organizatii gay israeliene (Aguda), care la fel ca în fiecare an, cu artisti si DJ din scena de club din Tel Aviv a vrut sa participe la ele insasi, la organizaţii gay spaniole. Disputa cu asalt al flotei, de blocade israeliene din Gaza a rup cateva saptamani inainte, a fost folosit un pretext pentru a impune pedeapsa colectivă a comunitatii gay: ca fiind in israel nedorit.

Potrivit unui raport a preaedintelui, Federatia Spaniola de lesbiene, homosexuali, bisexuali şi Trans (FELGTB), Antonio Poveda, aceasta actiune ar fi "apararea drepturilor omului", deoarece municipalitatea din Tel Aviv a refuzat o " nouă tovarasie "din flota Gaza sa condamne masacrul. In plus, ar fi asocierea, nu ca parada "revolte violente" titluri de scandal, trecerea prin cordonul de siguranta a corpului israeliene care nu pot fi garantate. Acest context, în atacuri-palestiniene studentii pro, oameni de afaceri israelieni legali de la Universitatea din Madrid, sunt mereu in atentia Politiei pentru a impiedica violenta pe teme de orientare sexuala.

Ce sa intamplat aici? Cu un nationalist si argumentele anti-semite toati israelieni sau evrei pentru actiunile de guvernul israelian vor fi invinuit si exclusi din toate colectivele - tocmai pentru ca ei sunt israelieni sau evrei. Ce pozitie se iau la evenimentele în sine, absolut nici unul.

Este la fel de inspaimantatoare ca reflexe anti-semite din organizatorii Gay Pride apoi argumentul cinic ca participantii israelieni nu sunt capabil sa le protejeze de atacurile violente de catre antisemitism - acest rationament este un punct de deschidere pentru toate ideiile intunecate ale nazistilor, antisemitii si rasisti: este de ajuns exercitarea Terorii, apoi, anumite grupuri nu mai sunt protejate. Doar pentru aceste motive au fost în statele baltice CSDS anulate paradele gay, dupa ce au anuntat nazisti atacuri.

Pe langa faptul ca armata israeliana a sustinut cu siguranta, resursele si proportionalitatea acestui eveniment, totuşi, organizatorii spanioli aduc inca o data rolul de Solidaritate al partilor interesate in flota "apare complet: ca, în plus fata de "activisti de pace", de asemenea, un număr semnificativ de activisti islamiste Hamas, cu siguranta, de bine-dispus pe nave sunt, în mod evident constienti de confruntarile violente, astfel sunt bine documentati cu evenimentele la zi.

In miscarea gay şi lesbiene din Spania, potrivit pentru a stimula tratatul de pace, de asemenea au aparut neintarziat voci critice:

"Este total inacceptabil ca o organizatie care urmareste anti-discriminarea şi lupta pentru libertate şi drepturile omului, este luata de catre o intoleranta, curentele antisemite", spune un comunicat de gay-i din Spania. La Facebook, exista deja o pagina care solicita pentru un boicot de parada.

Organizatiile israeliene gay sau gandit, de asemenea, la un motiv foarte specific pentru anulare: ura fata de evrei si înconjurat de dusmani ai statului evreu in sine. Se temeau ca aceasta evaluare pesimista este corecta.

Trimiteți un comentariu