13 iul. 2010

Black & White Party

iBlack & White party revine la Sydney 17 Iulie 2010 cu intrare libera.
Soro, asa cum este alintat de prieteni si fani, se bucura de prezenta petrecaretilor in Sydney si are in agenda cateva evenimente importante spre sfarsitul saptamanii.O vara plina pentru Petruta Pufoasa, care este invitat sa mixeze la acest party. Distractie la maxim, petrecerea de noapte, clubul Sydney este unul din cateva lucruri de care sunt interesati tinerii. Si pentru ca acest lucru nu mai este un mister, proprietarul clubului de noapte incearca sa fie pe placul iubitorilor de distractii, optand pentru decorul monden: ritmuri alerte, ringuri de dans spatios, accesorii calitative, concerte travesti live, muzica la nivel inalt... totul pentru o viata de noapte pe masura asteptarilor!
Fenomenul de clubbing si explozia distractiei pe plan local sunt garantia dorintei de petreceri cat mai reusite. In acest sens, clubul Sydney reprezinta o sursa sigura de beneficii pentru fiecare. Fenomenul de clubbing a crescut in urma dorintelor tinerilor de a-si diversifica viata de noapte, de a „testa piata” pentru a fi siguri ca au ales clubul care se adapteaza cerintelor lor de conectare live si muzica. In acest sens, se poate spune ca tinerii sunt cei care dezvolta ideea de club de noapte si de distractie. Investitorii, cei care se ghideaza dupa aceasta idee, sunt principalii furnizorii de petreceri si, implicit, persoanele carora li se adreseaza tinerii pentru a-si pune in aplicare ideile de distractie.
Discutam despre trafic, despre munca, aglomeratie, si multe altele. Nu prea mai vad lume interesata de viata de noapte. Intr-adevar serviciul ne rapeste cel mai mult timp si cei mai multi dintre noi nici nu mai concep sa iasa din case dupa 9 seara. Ca sa porneasca discutia va rog sa incercati sa definiti "viata de noapte". Pentru mine notiunea de mai sus este definita de night-baruri, terase, discoteci, clubul Sydney, teatre, cinematografe. Din ce observ eu si mai ales din discutiile cu strainii, la noi lucrurile de mai sus si-au pierdut din importanta. Nu se bate moneda pe dezvoltarea activitatilor nocturne, chiar daca acestea ar putea aduce beneficii importante orasului. Asta-i Romania, ce sa ii faci?
Trimiteți un comentariu