30 dec. 2010

Tot ce ai nevoie ... este in tine ACUM!

E placut sa iti aduci aminte acest lucru din cand in cand...
...mai ales acum inainte de sfarsitul de an, cand tragi linie si rememorezi experientele semnificative pe care le-ai trait, lectiile (unele dureroase) pe care le-ai invatat, dar, mai ales, cred ca vei zambi la gandul ca anul viitor poate fi unul cu adevarat special.
Si zic asta pentru ca stii deja ca tot ce ai nevoie, ai deja in tine :) ai un grup minunat de oameni in Comunitate care te sustin, iar singurul lucru de care mai ai nevoie, e Claritatea Destinatiei.
Asa ca, te invit sa petreci aceste zile conectat la autenticitatea ta, conectat cu oamenii dragi tie si conectat cu imaginea destinatiei pe care ti-o propui pentru anul viitor!
Iti doresc un An Special in care sa cresti mental, emotional si spiritual si in care sa ai energie fizica de calitate foarte buna care sa sustina aceasta crestere intr-un mod armonios!
Sarbatori Fericite!
Petty
PS: In masura in care intuiesti ca o experienta de BootCamp poate ajuta o persoana draga tie sa aiba mai multa incredere, sa dobandeasca mai multa claritate si sa identifice locul spre care doreste sa se indrepte, ii mai poti inca face cadou discountul de 10%.
Vezi si care sunt noutatile direct pe site:
Trimiteți un comentariu