10 ian. 2011

Workshopul sustinut de Teşeleanu Georgiana , consilier autonom si psihoterapeut sub supervizare, acreditat de Colegiu Psihologilor

Nu iti cunosc motivele, defectele, calitatile, dar stiu ca e loc de o parere mai buna despre tine, si mai ales ca ti-ar fi mult mai bine daca ai reusi sa scapi de autocritica de zi cu zi.
Am creat acest workshop, pentru persoane ca tine, care uneori nu se prea dau in vant dupa propria persoana si isi gasesc usor motive pentru asta, dar si-ar dori sa poata sa se priveasca mai dragastos.
Te invit sa iti faci curaj si sa iti acorzi trei ore, in care sa te cunosti si sa faci pace cu tine.
Cum?
  • Intai printr-un dialog deschis,pe indelete, cu rabdare si ingaduinta vom explora motivele pentru care este dificila construirea unei pareri bune despre sine.
  • Apoi vom scapa de toate etichetele negative insusite de-a lungul timpului si vom cauta sa reducem la tacere criticul interior utilizand exercitii practice si ludice.
  • Pentru ca in final sa punem impreuna bazele unei noi imaginii despre propria persoana, avand la baza argumente solide si frumoase.
Este important sa ai o parere buna despre tine, pentru ca, dupa cum ai observat deja, modul in care te raportezi la tine, se reflecta in actiunile tale, in alegerile pe care le faci si in modul in care interactionezi cu ceilalati. Atunci cand poti scapa de criticul interior, cel atent la fiecare actiune a ta, si te accepti asa cum esti, devii mai liber, mai spontan si mai relaxat in tot ceea ce faci. Nu te vei simti dintr-odata iluminat si gata sa te accepti neconditionat si sa te indragostesti iremediabil de tine (sau cine stie...), insa cu siguranta dupa acest workshop te vei privi altfel, vei fi mai aproape de tine si mult mai dispus sa te intelegi si sa te accepti iar asta este foarte important.
Asadar, daca simti ca acest workshop ti se potriveste, esti asteptat(a) cu drag, in data de:
19 Ianuarie, ora 18:30
Locatia :

Sediul Asociatiei Creativ,Str. Pache Protopopescu Nr. 104 sector 2 Bucuresti

(la 5 minute de statia de Metrou Iancului,vizavi de PRO TV).

Investitia ta : 50 Ron ( reducere 20% pentru studenti)

Pentru inscrieri si informatii:

E-mail: georgiana.teseleanu@yahoo.com

Tel: 0729077500

Trimiteți un comentariu