20 feb. 2011

Disclaimer PsiEduASPR

Disclaimer
PsiEduASPR
Moderatorii PsiEduASPR si abonatii care publica informatii preluate din alte surse, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru acuratetea, veridicitatea, autenticitatea si seriozitatea persoanei de contact in cazul anunturilor publicate, ale continutului fisierelor din sectiunea Files, precum si ale continutului si updatarii periodice a site-urilor web din colectia de link-uri.
De asemenea, moderatorii si membrii PsiEduASPR care publica informatii preluate din alte surse, nu sunt raspunzatori pentru pierderi de orice natura (de date, venituri, proprietate, etc.), inclusiv pierderi accidentale, directe sau indirecte, cauzate de folosirea resurselor forumului.
Moderatorii PsiEduASPR nu raspund de respectarea legilor de copyright de catre membrii grupului care posteaza mesaje preluate din surse proprii sau alte surse. Este responsabilitatea celor care publica aceste anunturi sa obtina in prealabil, daca este necesar, permisiunea explicita de a distribui material ce se afla sub incidenta legilor de copyright, din partea entitatilor juridice relevante.
Riscul folosirii resurselor PsiEduASPR apartine in totalitate utilizatorilor. Este responsabilitatea utilizatorilor sa ceara informatii suplimentare de la organizatiile si persoanele fizice ofertante, sa judece informatiile primite, sa nu ofere informatii despre care nu stiu cum vor fi folosite inainte sa se convinga de seriozitatea ofertantilor, si sa se sfatuiasca cu alte persoane, membri ai listei sau persoane din afara pentru a lua o hotarare in cunostinta de cauza.
Moderatorii PsiEduASPR isi rezerva dreptul de a modifica si/sau sterge membrii si/sau optiuni selectate de membri (spre exemplu optiunea de a primi mesaje individuale sau o compilatie etc.) din lista grupului fara a-si argumenta decizia fata de acestia si/sau fata de comunitatea virtuala PsihoASPR.
Moderatorii PsiEduASPR isi rezerva dreptul de modifica si/sau sterge informatii (link-uri, fisiere, mesaje) din arhiva e-grupului si de edita mesajele trimise catre lista (mesajele modificate de catre moderatori vor fi insotite de o precizare in acest sens). Membrii PsiEduASPR au dreptul de a cere moderatorilor ca informatiile provenite din partea lor (link-uri, fisiere, mesaje) sa fie ele insele editate, modificate si/sau sterse din arhiva e-grupului.
Multumim!
Moderatorii PsiEduASPR
Trimiteți un comentariu