22 feb. 2011

Esti invitat la Targul de Educatie Europeana

Esti asteptat la Targul de Educatie Europeana pentru a intalni reprezentantii unora dintre cele mai reputate scoli si universitati europene care iti vor oferi informatii despre ce inseamna sa fii student in strainatate, despre modul de aplicare si despre domeniile de studiu disponibile pentru tine. Tot atunci te poti inscrie pentru programe de studiu de licenta sau masterat, sau poti lasa datele de contact si intrebarile tale pentru a fi contactat.

Evenimentul va avea loc la:

- Cluj pe 24 februarie, la Casa de Cultura a Studentilor, intre orele 10.00-17.00;

- Bucuresti pe 26 si 27 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton, intre orele 11.00-17.00.

Pentru vizitatorii acestui targ, organizatorii pregatesc prezentari si ateliere interactive care sa trateze teme de interes din problematica studiilor in strainatate. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului (www.eef.ro).

Initiatoarea acestui eveniment, IEC - International Education Center (www.iec.ro), este o organizatie membra Edvisory Education, o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova, desfasurand programe de plasament liceal si universitar.

Trimiteți un comentariu