22 feb. 2011

Materiale informative distribuite gratuil

ASOCIATIA ACCEPT

Asociatia are ca obiective:

  • apararea prin toate mijloacele legale a persoanelor lezate in drepturile si libertatile lor fundamentale, asa cum sunt prevazute in Constitutia Romaniei si in tratatele internationale ratificate de statul roman;
  • educarea societatii si mass-media cu privire la LGBT;
  • organizarea de actiuni pentru respectarea drepturilor si libertatilor persoanelor LGBT;
  • dezvoltarea solidaritatii intre membrii comunitatii LGBT;
  • colaborarea cu organizatii care promoveaza interesele minoritatilor;
  • dezvoltarea de servicii care raspund nevoilor specifice LGBT din Romania.

Buletinul informativ ACCEPT

ACCEPT ofera consiliere juridica persoanelor discriminate pe motiv de orientare sexuala (lesbiene, gay, bisexuali), gen (inclusiv transgeneritate) si statut HIV pozitiv. Daca aveti probleme cu politia sau sunteti discriminat/a la locul de munca, la scoala sau in familie, din cauza orientarii dumneavoastra sexuale sau a transsexualitatii dumneavoastra, va putem oferi asistenta juridica, inclusiv in initierea actiunilor in instanta.

Serviciul de Consiliere psihologica care presupune o interventie de scurta durata, cu scopul de a permite persoanei sa utilizeze resursele prezente intr-un mod cat mai eficient pentru a depasi situatiile dificile cu care se confrunta, focalizandu-se pe gasirea unor solutii personalizate.
Serviciul presupune oferirea de informatii despre HIV si alte ITS, informatii despre centre de testare in Bucuresti, preturi testari HIV/SIDA si ITS, programari pentru testare HIV si ITS, insotire, CONFIDENTIALITATE.
ARAS este o organizatie nationala, neguvernamentala, apolitica si umanitara al carei scop este stoparea epidemiei SIDA prin dezvoltarea programelor de educatie, informare si comunicare, ca si a serviciilor de asistenta sociala a persoanelor afectate de HIV/SIDA.
Programele ARAS se adreseaza intregii populatii, fara discriminare, insistand asupra necesitatii si respectarii drepturilor omului si demnitatii umane.
Societatea de Educatie Contraceptivă si Sexuală este o organizatie neguvernamentală, apolitică românească, ce contribuie la îmbunătătirea stării de sănătate a individului prin educatie si furnizarea de servicii complexe, integrate si de calitate în domeniul sănătătii reproducerii umane.
Consiliere planificare familialã Consiliere in situatii de urgentã Consiliere pentru test de sarcinã Consiliere pentru prevenirea BTS Contraceptive orale combinate, contraceptive injectabile, prezervative, teste de sarcinã
Contraceptie de urgentã
Consultatii ginecologie
Colposcopii
Insertie sterilet
Recoltare FCB, culturã, FCD
Examen pentru depistarea cancerului de col uterin (Babes-Papanicolau)
Population Services International (PSI) Romania este o fundatie non-profit fondata in 1997, ca filiala a retelei globale PSI. PSI Romania doreste sa motiveze comportamente de sanatate preventive in mod consecvent in rindul comunitatilor vulnerabile si dezavantajate prin tehnici de schimbare a comportamentului (BCC) si marketing social.
Puteti beneficia de aceste materiiale gratuit:
distribuitor si informator:
Triff Petty Lazar
0745293975
0364107527
Cluj-Napoca
Trimiteți un comentariu