23 feb. 2011

Saty

va invita la

SAPTAMANA GRATITUDINII

intre 28 februarie si 6 martie

La inceput de primavara, cu inimile deschise dupa Saptamana Iubirii, cu bucurie si incredere va invitam la o saptamana in care sa ne aducem aminte sa multumim pentru tot ceea ce primim in fiecare clipa...de la oameni, de la viata, de la intregul Univers. Multumind Universului, ne multumim noua pentru ca ne suntem alaturi. Sa ne fim asadar alaturi si sa onoram tot ceea ce ESTE si tot ceea ce PRIMIM !!!. Intre 28 februarie si 6 martie oameni minunati vor fi aici la Satya, in fiecare seara, de la ora 18.30, pentru a va insoti intr-o calatorie miraculoasa catre frumusetea voastra interioara, pentru exprimarea totala a bucuriei de a trai o viata colorata. Vom trece impreuna prin muzicoterapie, coaching pentru viata, respiratie si exprimare prin miscare, echilibrare si vindecare prin intermediul mandalelor, parenting - educatie pentru parinti armoniosi, reiki si vom integra totul vibrand intr-un concert de boluri si gonguri tibetane.

LUNI, 28.02, 18:30: ATELIER de MUZICOTERAPIE

MARTI. 01.03, 18:30: SUNT ASA CUM SUNT, DECI MA IUBESC -life coaching si meditatie

MIERCURI, 02.03, 18:30: SPUNE DA! -tehnici corporal si meditative, miscare si dans

JOI, 02.03, 18:30: MANDALA GRATITUDINII -atelier cu mandale

VINERI, 03.03, 18:30: PARENTING -PARINTI CREATIVI -seminar experential pentru parinti

SAMBATA, 04.03, 18:30 CONCERT DE BOLURI SI GONGURI TIBETANE -concert experimental

DUMINICA, 05.03, 18:30 REIKI. CERCUL REIKI -initiere si ghidaj in Reiki.

Sa ne bucuram deci:

LUNI: de la 18.30, Loredana Maria Mitrut * (tel.: 0724044382, email: arte@expresive.ro) siMihaiAlbu va invita la atelier de MUZICOTERAPIE.

*muzicoterapeut in formare in cadrul Centrului International de Muzicoterapie Paris, Franta

ÂŤTraind zi de zi intr-o lume agitata, inundata de sunete exterioare care mai de care mai haotice, traind zi de zi intr-o lume in care tot ceea ce primeaza pare sa fie viteza si eficacitatea, e timpul sa ne oprim macar pentru o clipa si sa ne redescoperim propria muzica interioara : ritmul propriei inimi, sunetul atat de reconfortant al propriei respiratii, muzica atat de complexa a propriului corp. Doar auzindu-te pe tine insuti, ii poti auzi si pe ceilalti. Doar ascultandu-te pe tine insuti, ii poti asculta si pe ceilalti. Âť

MARTI : de la 18.30, Casandra Bischoff* (tel.: 0723613442, email : info@casandra.info) va invita la COACHING si MEDITATIE, constientizare corporala si respiratie cu tema: Sunt asa cum sunt, deci ma iubesc.

*coach (bussines si life coaching) si group facilitator

ÂŤCum ar arata ziua ta daca dimineata, inainte de a deschide ochii, ai simti o imensa gratitudine pentru propria ta persoana? Cum ar fi daca ti-ai iubi nu doar lumina interioara, ci si intunericul?
Marti seara vom porni calatoria inspre gratitudine din imbratisarea a tot ceea ce este in noi - intunericul si lumina, ezitarile si claritatea, frustrarea si iubirea, linistea si agitatia. Acceptarea polaritatilor poate aduce cu sine relaxarea â spatiul in care nu mai este nevoie sa fim altfel decit suntem deja, in care ne putem relaxa in autenticitate. Âť

MIERCURI : de la 18.30, Cristian Veet* (tel.: 0722519299, email : veet_cristian@yahoo.com) va va insoti intr-o incursiune si explorare prin TEHNICI CORPORALE si MEDITATIVE, miscare si dans, constientizare prin tehnica N.L.P. a pozitiilor perceptuale, tehnica de meditatie ghidata â âSpune DA!â, sharing si coaching.

*coach&trainer NLP Kutschera Institute, facilitator seminarii experientiale de dezvoltare personala si meditatie; coach.

ÂŤNu de putine ori ne blocam energia vitala atunci cand suntem pusi in fata unor obstacole: in comunicarea cu ceilalti ne blocam atunci cand nu mai vedem altceva decat slabiciunile celuilalt fricile, controlul, etc; fie ne blocam in relatie cu noi insine, atunci cand ne judecam âperformantaâ si avem alte asteptari de la noi. Cum ar fi sa raspundem altfel in fata unor astfel de situatii?... sa spunem doar un MULTUMESC ... noua insine, celorlalti, situatiilor in sine ...Âť

JOI : de la 18.30 Ramona Gherasim (tel.: 0720947408, email: rrami@yahoo.com) va invita la atelier de lucru cu MANDALA GRATITUDINII (relaxare, constientizare, desen si impartasire)

* Psiholog, coach, Teacher Trainer NLP, cu nivelul 1 si 2 in lucrul cu mandale de lumina prin metoda Ursulei Irrgang

ÂŤ Pentru mine GRATITUDINEA este ca un spatiu, in care tot ceea ce exista in viata mea capata sens si valoare. Este o energie care amplifica ceea ce este, ca si cand Viata insasi este recunoscatoare pentru gratitudinea primita, si, ca sa isi manifeste propria recunostinta, daruieste chiar mai mult. Âť

VINERI : de la 18.30 Andi Beldianu* si Ramona Andrei** (tel.: 0722767841, email:trainovation@gmail.com) va invita sa explorati alegerea de a fi parinte intr-un seminar experiential cu tema: PARINTI CREATIVI (Cum sa accesezi sufletul copilului tau?)

*trainer, facilitator grupuri, formator si coach in formare in programul Authentic Self

**psihoterapeut, formator, supervizor si coach in formare in programul Authentic Self

ÂŤ A fi parinte poate sa devina o povara sau o mare provocare daca uitam de copilul nostru interior. Pentru a putea creste impreuna cu copiii nostri, e important sa invatam impreuna principiile relationarii democratice, sa nu uitam sa ne jucam si mai alesâŚsa onoram acesti mici MARI MAESTRI care ne-au acordat increderea de a cobora in âcuibulâ nostru Âť

SAMBATA: de la 18.30, Lucian Octavian Papuc* (tel.: 0729032755, email: artameditatiei@gmail.com) ne va delecta cu un CONCERT de boluri si gonguri tibetane.

*instructor yoga si meditatie, initiator si organizator excursii initiatice

ÂŤMeditatia cu boluri tibetane este una dintre cele mai simple meditatii si in acelasi timp una dintre cele mai profunde meditatii. Doar ne lasam absorbiti de sunetul bolurilor ... Bolurile tibetane produc o gama de sunete si de vibratii care nu apartin acestei lumi. Urmarim nasterea, mentinerea si dizolvarea sunetului ... Gradat, odata cu urmarirea sunetului se produce oprirea dialogului interior si in scurt timp dizolvarea mintii, se pierde senzatia corpului fizic, limitele se dizolva.Âť

DUMINICA: de la 18.30, Mihai Albu (tel.: 0723270407, email: cursuri@reiki.com.ro) va insoteste, ghideaza si initiaza in Reiki. Cercul Reiki.
*Art-terapeut, maestru ĂŽn Usui Shiki Ryoho Ĺi consultant remedii florale Bach
ÂŤCunoscut si ca âenergia spirituala a vietiiâ Usui Reiki este o metoda originara din Japonia, raspandita apoi in âlumea albaâ de catre dna. Takata, Maestru Initiat de catre dr. Hayashi, discipol direct a lui Usui, fondatorul sistemului. Aceasta metoda are ca scop si rezultat armonizare fizica, psihica si emotionala. Avand aceasta baza, folosirea Reiki poate conduce de la o mai buna autocunoastere la o evolutie spirituala.

Va invit sa âimpartasim Reikiâ pentru 2 ore, duminica, de la 6.30. Va propun sa primiti un reiju, apoi sa exersam respiratia prin maini si sa experimentam âcercul Reikiâ. Intrebarile sunt binevenite.Âť

!!! Inscrierile si informatiile se pot accesa direct la facilitatorii si trainerii prezentati sau la Satya, tel.:0731137952.

!!! !!! Participarea se face pe baza de DONATIE. Donatiile vor contribui la stimularea fluxului atat pentru cei care daruiesc, cat si pentru conceptul Satya!

Locatie : Satya, str. Banu Udrea, nr. 25, langa fosta primarie a sectorului 1.

Trimiteți un comentariu