18 mar. 2011

Invitatie Gentlemen of the Road, Teatrul de Animatie Tandarica, 25 martie, ora 18:00

Comedie, teatru, acrobatie, muzica si dans: asa se prezinta britanicii de la Chipolatas, renumiti in intreaga lume pentru spectacolele inedite in care imbina teatrul de strada cu elemente imprumutate din arta circului, dans si muzica, rezultatul fiind de fiecare data unul inedit, tradus in aprecierea publicului de pretutindeni.

British Council Romania va invita la spectacolul Lorzii drumurilor (Gentleman of the Road), realizat in parteneriat cu Teatrul de Animatie Tandarica.

Spectacolul Lorzii drumurilor, cea mai noua productie a celor trei Chipolatas - Sam Thomas, Tristan Glover si Jasper King - imbina radacinile traditionale cu elemente contemporane: un numar plin de ritm, extrem de muzical, care promite sa ii antreneze atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Infiintata in 1992, compania Chipolatas a sustinut spectacole in intreaga lume, participand la prestigioase festivaluri de teatru si circ, precum Edinburgh Festival, Scotia, Biennale Du Theatre Jeunes Publics, Lyon, Franta, Fremantle Street Arts Festival, Australia, Ansan International Busking Arts Festival, Coreea de Sud.

Reprezentatia va avea loc in data de 25 martie, de la ora 18:00, in Sala Lahovary a Teatrului Tandarica, din strada Eremia Grigorescu, nr. 24. Spectacolul este potrivit in mod deosebit pentru copii cu varsta pana in 10-11 ani.

Intrucat numarul locurilor este limitat, va rugam sa confirmati participarea lairina.paraschivoiu@britishcouncil.ro / 021 307 96 57, nu mai tarziu de marti, 22 martie.

Mai multe informatii pe www.britishcouncil.ro si http://www.chipolatas.com

Maria Iancu

Intern Arts

Trimiteți un comentariu