20 mar. 2011

"Travesty Miss"

Avem si ultimele vesti in legatura cu privire la concursul “Miss Travesty Romania 2011-Brasov”. Nu exista schimbari in ceea ce priveste programul, ceea ce inseamna ca se va tine in data de 26 martie a.c., in Club V din Brasov. In momentul de fata exista 9 concurente inscrise (Alaturi de concurenti v-am pus la dispozitie si piesele cu care vor participa in concurs):

1. Carmen Serban, 23 ani, Ploiesti (Carmen Serban-Bine faci, zau bine faci)

2. Petty, 25 ani, Constanta, fiind singura care s-a inscris la concurs cu 2 piese pentru proba de show (una arabeasca si Sofi Marinova - Zaraza)

3. Claudita, 27 ani, Cluj-Napoca (Corona - Baby Baby)

4. Hillary, 25 ani, Brasov (HERA BJRK - JE NE SAIS QUOI)

5. Norberta, 21 ani, Brasov (Ruslana - Wild Dances)

6. Dyva Sexy, 22 ani, Bucuresti (S-a inscris cu Laura Andresan- Muntele Venus varianta necenzurata, insa organizatorii au decis sa nu ia in considerare astfel de piese si l-au rugat sa retrimita varianta cenzurata.)

7. Amanda Gold, 24 ani, Sfantu Gheorghe (Malena Ernman-La Voix)

8. Lucica, 36 ani, Brasov detine un colaj ce contine si I will survive.

9. Amalia Popa, 22 ani, Timisoara (Peggy Lee - The Peggy Lee Story - 14 - Why Don't You Do Right)

Dupa cum stim mai exista alte 2 probe de foc. Defilarea intr-o tinuta casual si prezentarea unei tinute de seara in care concurentele, ca niste adevarate Miss-uri vor raspunde la un set de 3 intrebari despre arta si cultura travestiului.

Insa, aceste lcruri nu sunt nici pe departe toate lucrurile care vi le ofera cei de la clubul v in seara zilei de 26 martie 2011, deoarece vom mai avea proiectie de film si informatii educative despre:

- Homosexualitate si acceptarea de sine

- Travesty-ul ca o arta si bolile cu transmitere sexuala.

Avem parte si de invitati, distinsa Kaballa deLancret din Timisoara, care a castigat prima editie de Miss Travesty Romania in 2005 si totodata prima editie de Travision, ce s-a tinut la Targu Mures in 2008. Pe langa acestea avem prezenta fermecatoarei Lucica din Brasov in calitate de concurenta, care sigur ne va surprinde cu un show incendiar, totodata Petruta de la cluj, Feranda de la Timisoara. Avem parte si doi prezentatori inediti ai aceste editii si anume: Soapta Fantomei si Andreea LaDiva din Timisoara. Ei vor asigura o atmosfera placuta in timpul concursului.

Editia aceasta de Miss Travesty Romania, vine cu o idee inedita care speram noi organizatorii sa o ducem pe an ce trece la un nivel superior, dorim totodata sa facem cunoscuta gratia si feminitatea concurentelor si speram ca cea mai buna sa castige. Din acest motiv ne-am decis ca juriul sa nu-l facem public, pana la data concursului, insa va putem asigura ca este format din 5 persoane din 5 locatii total diferite, pentru a nu se face presiuni asupra lor sau pentru a intervenii asupra notarii concurentiilor. Credem, ca juratii vor avea ce-a mai grea sarcina, deoarece se vor da note de la 5 la 10. La terminarea celor trei probe,, pe foaia de evaluare vor nota concurentii pentru fiecare proba in parte, prin fiecare element inscris pe foaia de evaluare. Urmand ca la final presedintele juriului sa inmaneze catre prezentatorii show-ului rezultatul final…

Premiile de asemenea, vor consta in bani si produse cosmetice, diploma de participare si bineinteles flori, deoarece doar asa putem rasfata o diva. Insa sa nu credeti ca fostele Miss Travesty Romania din editiile precedente nu vor avea parte de surprize…

Deocamdata, acestea sunt ultimele informatii furnizate. Cum vor aparea unele noi, vom fi siguri sa vi-I le furnizam.

--
Contact Organizatori:
Dan Ene: +40.763.998.997
Laurentiu Bogdan: +40.755.227.419
Trimiteți un comentariu