5 apr. 2011

Eveniment international la Bucuresti!

Participa la unul dintre cele mai importante evenimente internationale din sud-estul Europei de anul acesta adresate tinerilor

Enlightenment 2 “Exploring formal education experiences of LGBTQ youth” 21-27 mai, Bucuresti, Romania Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor: 13 aprilie 2011 (miercuri)

In perioada 21-27 mai 2011, Asociatia ACCEPT, impreuna cu IGLYO (International Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Queer Youth and Student Organization), va organiza la Bucuresti seminarul - Enlightenment 2 “Exploring formal education experiences of LGBTQ youth”. Acest eveniment este finantat de catre Consiliul Europei prin Fundatia Europeana pentru Tineret,Fundatia De Trut Olanda si Fundatia Soros Romania.

Seminarul intentioneaza sa aduca alaturi tineri activisti LGBTQ pentru a intra in contact, a face schimb de experiente, expertiza si bune practici si pentru a-si construi reciproc capacitatea de a lucra in domeniul educatiei LGBTQ. In timpul acestui eveniment se va pune un accent specific pe experientele tinerilor LGBTQ din statele est europene. Evenimentul va aduce la Bucuresti in jur de 30 de tineri din toata Europa.

Principalele obiective ale seminarului sunt: - Identificarea problemelor curente si ale barierelor pe care tinerii LGBTQ le intampina in sistemul de invatamant; - Impartasirea experientelor noastre proprii in ceea ce priveste sistemul de invatamant; - Cresterea nivelului de cunostinte privind modelele de educatie intre egali pentru tinerii LGBTQ; - Cresterea capacitatii tinerilor LGBTQ de a dezvolta actiuni directe in parteneriat cu institutii de invatamant; - Oferirea de oportunitati pentru tinerii LGBTQ de a invata prin intermediul experientelor; - Motivarea tinerilor LGBTQ de a fi lideri in propriile lor comunitati; - Dezvoltarea de strategii pentru ca tinerii LGBTQ sa poata lucra cu toti factorii de decizie din domeniul educatiei.

Daca te intereseaza seminarul, te invitam sa aplici pentru unul din cele 3 locuri disponibile pentru Romania. Persoanele selectate vor participa la intregul eveniment si vor beneficia de urmatoarele: - mic dejun, pranz si cina in perioada 21-26 mai 2011; - transport local in perioada 21-26 mai 2011; - acces nelimitat la evenimentele organizate cu ocazia seminarului; - participare la intregul seminar.

Cerinte: - Sa poti lucra fluent in limba engleza; - Sa ai intre 18 si 30 de ani; - Sa poti participa pe toata durata evenimentului; - Sa fii dispus sa lucrezi in echipe si sa te implici activ in procesul de lucru; - Sa ai cazarea asigurata in Bucuresti; - Sa fii disponibil intre 21-27 mai 2011; - Sa FII GATA SA II ASISTI PE CEI APROXIMATIV 30 DE TINERI DIN DIVERSE TARI EUROPENE.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita formularul completat la adresa de e-mail: bogdan_i@accept-mail.ro. Formularul trebuie completat in limba engleza.

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 13 Aprilie (miercuri) ora 17:00. Candidatii vor fi anuntati privind rezultatele procesului de selectie pe 19 Aprilie (marti).

===============

EMILIA BOTEANU

Coordonatoare proiect

ACCEPT

O.P. 34 - C.P. 56,

Bucuresti, Romania

Tel./Fax: (+4)021 252 5620v

(+4)021 252 1637

(+4)021 252 9000

www.transgen.ro

Trimiteți un comentariu