13 apr. 2011

Masaj de relaxare / anticelulita

Este important sa subliniam faptul ca masajul nu trebuie facut acasa (masaj la domiciliu), deoarece conditiile oferite de un cabinet de masaj sau salon de masaj sunt incomparabile cu conditiile de acasa iar efectul de relaxare este diferit.
Se pot descrie mai multe tipuri de masaj :
Masaj anticelulitic
este efectuat prin manevre terapeutice specifice luptand impotriva acumulari de apa, toxine si grasime la nivelul tesutului adipos (celulita). Cu ajutorul acestor manevre se diminueaza stratul de grasime si se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor (fara vanatai). Noi recomandam ca masajul anticelulitic sa se faca in cabinete medicale (unde priza manevrei de framantat este efectuata corect) si nu in saloane de infrumusetare (cum este cazul in Bucuresti) unde personalul nu este calificat din punct de vedere medical si unde se promoveaza ideea ca un masaj anticelulitic realizat corect trebuie sa se finalizeze obligatoriu cu aparitia vanatailor (complet gresit).
Tehnica Cyriax (masaj transversal profund)
Actioneaza asupra zonei traumatizate exact pe punctul dureros. Se executa cu ajutorul a doua degete si se aplica o frictiune profunda transversal, perpendicular pe directia ligamentelor sau fibrelor musculare interesate de traumatism. Timpul unei sedinte de tehnica Cyriax nu trebuie sa depaseasca 10 minute.
Ameliorarea migrenelor si a cefaleelor, eliminarea toxinelor, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, inducerea unei stari de bine (fizic si emotional), reducerea stresului, diminuarea contracturilor si eliminearea tensiunii musculare, cresterea mobilitatii articulare, imbunatatirea capacitatii de concentrare, inlaturarea oboselii mentale si fizice, calmarea durerilor reprezinta doar cateva dintre efectele benefice ale masajului .
Masaj de relaxare 30 lei
Masaj anticelulitic 25 lei
Igiena, Discretie, Seriozitate: 0745389877
Trimiteți un comentariu