28 feb. 2012

Evaluare fara teste Psihologice....

In cadrul acestui workshop veti invata cum puteti sa realizati un profil psihologic fara a utiliza teste psihologice. Aveti posibilitatea sa invatati tehnici care va pot ajuta sa treceti dincolo de aparente si de imaginea pe care interlocutorul/candidatul vrea sa o afiseze.
Puteti sa utilizati astfel de tehnici in domeniul resurselor umane (in recrutare, training, evaluarea competentelor, in situatii de restructurare a companiei, reorganizare a departamentelor), in cadrul consilierii scolare.
La sfarsitul acestui workshop veti fi capabili sa va imbunatatiti capacitatea de evaluare psihologica, astfel incat, in munca desfasurata, veti putea aplica cu usurinta modalitatile invatate.
Workshop-ul se desfasoara pe parcursul a 3 module. Numai persoanele care au parcurs deja primul modul pot participa si la celelalte doua module.
Coordonator workshop: Irina Cepreanu, psiholog, psihoterapeut cu drept de libera practica in psihoterapie ana litica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.
Participanti: Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de evaluarea psihologica.
Taxa unui singur modul: 80 lei.
Data: 2 martie, orele 16:00 - 19:00.
La sfarsitul workshop-ului se acorda diploma de participare.
Locatia: sediul Clinicii Aquamarin din Bucuresti, sect.3.
Informatii si inscrieri: contact@aquamarin. ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
Trimiteți un comentariu