11 feb. 2012

Universitati de top din Europa si noi metode de predare

Inregistrati-va acum la www.world-education.ro!

Sambata si duminica, intre 10.00 si 17.00, la Hotel Hilton, Bucuresti - reprezentantii a 26 universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia, Italia si Austria se vor intalni cu cei interesati sa-si continue studiile universitare sau de master in strainatate. Targul este dedicat elevilor din ultimii ani de liceu, studentilor care sunt in cautarea unui program de master in strainatate, precum si parintilor care isi doresc sa afle mai mult despre educatia in strainatate.

Toti participantii beneficiaza de consultanta educationala specializata din partea consultantilor Integral, precum si de oportunitatea de a participa la seminariile si prezentarile organizate in cadrul targului.

Pentru prima oara la World Education multe dintre universitatile participante vor organiza sesiuni de admitere pe loc. Studentii care au ratat termenul limita pentru a se inscrie la universitate in Marea Britanie au o a doua sansa de a fi admisi in anul scolar 2012-2013. Pentru a va inscrie este necesar sa trimiteti in avans o parte din documentele solicitate de universitate. Mai multe informatii pe websiteul World Education sau la birourile Integral Programe Educationale. Un alt punct de atractie la targ sunt demonstratiile gratuite de Problem Based Learning, o metoda de predare moderna des folosita in universitatile europene, dinamica si interesanta pentru orice domeniu de studiu.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Nu ratati ocazia si inscrieti-va din timp la www.world-education.ro si office@integraledu.ro. La targ va veti putea intalni cu urmatoarele universitati:

Austria Webster University - Vienna
Danemarca International Business Academy, Denmark

ZIBAT, Zealand Institute of Business and Technology

Elvetia Montreux School of Business -MSB SEG, Swiss Education Group
Franta American University of Paris
Italia Istituto Europeo di Design
Marea Britanie Kaplan Business School

Southampton Solent University

University of Sunderland

University of Bradford

University of Huddersfield

University of Westminster

Olanda Fontys University of Applied Sciences

Maastricht University

NHTV Breda University of Applied Sciences

Rotterdam Business School

Stenden University of Applied Sciences

The Hague Univeristy of Applied Sciences

University of Groningen

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Wageningen University

Wetsus Academy

Irlanda Galaway Business Scool
Suedia Jonkoping University
Thailand Webster University
Universitati Internationale European University

Inregistrati-va in avans completand formularul de pe websiteul World Education pentru a primi informatii complete despre universitatile dorite.

Trimiteți un comentariu