17 mar. 2012

"De-ale psihoterapiei" - Seminar gratuit de informare – 25 Martie 2012

- Seminar gratuit de informare -

*Reprogramat din data de 01.02.2012.

Ţi s-a întâmplat să ajungi într-un moment al vieţii tale în care apelarea la serviciile de specialitate ale unui psiholog te-ar fi putea ajuta, dar nu ai făcut acest pas din teamă, neîncredere sau reticenţă că un astfel de demers ţi-ar putea fi de folos?

Acum ai ocazia să primeşti răspuns la toate întrebările pe care le ai referitor la serviciile psihologice de tip psihoterapie şi dezvoltare personală, precum şi să beneficiezi de evaluare gratuită prin teste psihologice de personalitate şi clinice.

Psihologii Adina Preda (Psiholog clinician) şi Lucia Grosaru (Psiholog psihoterapeut şi Psiholog clinician) te invită în data de 25 Martie 2012 la un seminar de 2 ore (16.00-18.00) în care vor fi tratate aspectele principale ce te-ar putea preocupa înainte de a apela la serviciile unui psiholog.

În cele 2 ore alocate acestui seminar vom aborda aspecte referitoare la serviciile specifice oferite de către un psiholog psihoterapeut sau de un psiholog clinician. Astfel vei avea ocazia să îţi dai seama dacă un astfel de demers este ceea ce ai nevoie pentru a produce schimbările dorite în viaţa ta.

În cadrul acestui seminar, vei putea să înţelegi şi să te familiarizezi cu:

- Ce este psihoterapia?

- Ce este dezvoltarea personală?

- Mituri despre psihoterapie

- Ce trebuie să ştii înainte de a începe un proces psihoterapeutic sau de dezvoltare personală

- Evaluarea prin teste de personalitate şi teste clinice

Efortul tău va fi susţinut prin feedback continuu din partea specialiştilor moderatori ai evenimentului.

Deoarece seminarul presupune o abordare de grup (max. 20 de participanţi), unele teme de interes personal nu vor putea fi adresate în timpul evenimentului.

Menţionăm că acest seminar nu reprezintă un curs de formare adresat celor care lucrează sau sunt în curs de specializare în domeniul psihologiei (psihoterapie, consiliere etc.). Scopul seminarului este strict acela de a-i familiariza pe cei care nu cunosc suficient sau deloc acest domeniu cu beneficiile şi principiile serviciilor psihologice de specialitate.

Pentru înscrierea la acest seminar, vă rugăm să transmiteţi la adresa contact@siccogito.com următoarele date: Numele complet al participantului, Adresa de e-mail prin care se va efectua comunicarea cu reprezentantii noştri, Numărul de telefon şi Domeniul de licenţă (sau statutul de student)/Ultimele Studii Absolvite.

*Mesajele incomplete nu vor fi validate.

* Înscrierile se fac în ordinea solicitărilor şi în limita locurilor disponibile (20 de locuri).

*Toate datele transmise de dumneavoastră beneficiază de confidenţialitate din partea echipei noastre.

* Locaţia: Bucureşti. Locaţia exactă şi detaliile vor fi transmise participanţilor.

Vă aşteptăm,

Psih. Adina Preda şi Psih. Lucia Grosaru

Trimiteți un comentariu