21 mar. 2012

Invitatie pe maine....

Asociatia Studentilor Psihologi din Romania are deosebita placere de a va invita joi, 22.03.2012, ora 17.30 la o prelegere sustinuta de Domnul Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea.
Prelegerea va aborda urmatoarea tema: SERVICIILE PSIHOLOGICE SI GENERATIA DIGITALA si se va desfasura in sala Ion Musela a Bibliotecii Central Universitare.
Subiectul este unul foarte interesant si de actualitate, ne intereseaza pe fiecare dintre noi in calitate de viitori psihologi. Asadar, va incurajam sa participati la acest eveniment in numar cat mai mare.
Va asteptam cu drag!
Va scriu mai departe pentru a va ruga sa participati la un studiu pe cupluri, sub coordonarea stiintifica a D-nei Conf.Univ.Dr. Alina Rusu.
Pentru a putea participa la acest studiu, trebuie sa indepliniti una dintre cele doua cerinte, si anume:
1) sunteti intr-o relatie de cuplu, de minim 6 luni, si necasatorit/a
sau
2) sunteti casatorit/a
Toate datele sunt si vor fi confidentiale, acestea vor fi folosite doar in scop de cercetare, fara a fi date unei terte parti.
Am rugamintea sa completati integral formularele (5 la numar), iar in ce privesc datele dvs. personale va rog sa va treceti varsta, sexul, durata relatiei si/sau a casatoriei, si numarul de copii (daca exista) in mod deosebit!
De asemenea am rugaminatea sa completeze formularul fiecare partener (iubit/iubita sau sot/sotie).
Acesta este linkul pe care va rog sa-l accesati pentru a putea completa chestionarele.
Data limita 01.04.2012
Va multumesc mult pentru timpul acordat.
Dragi studenţi,
Aveţi acum ocazia de a participa la o serie de sesiuni de autocunoaştere şi dezvoltare personală coordonate de membrii Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie. În aceste întâlniri vor fi abordate diverse probleme emoţionale cu care vă confruntaţi şi vom încerca să găsim împreună soluţii după modelul terapiei şi consilierii cognitive-comportamentale. O serie de astfel de întâlniri vor avea loc faţă în faţă, altele vor fi organizate online, prin Skype sau prin intermediul sistemului Hopolodium (hologramă), iar cei care doresc să participe vor fi distribuiţi aleator în aceste 3 modalităţi. Studiul nostru va avea loc în perioada 22 martie – 7 aprilie. Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm
să vă gândiţi la o problemă emoţională pe care aţi trăit-o în ultima vreme. De asemenea, trebuie să completaţi scalele cuprinse în linkurile de mai jos şi să vă înscrieţi completând documentul din google.docs, de la linkul de mai jos. Vă rog să nu adăugaţi alte date sau alte intervale orare şi să nu ştergeţi informaţiile deja completate. Dacă aveţi întrebări, vă rog să trimiteţi un e-mail la adresa simona.stefan@ubbcluj.ro. Pentru participarea veţi primi un bonus de 0,25 puncte la Psihodiagnostic.
Vă mulţumim!
Linkuri scale:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFlMSVg5a1RzS1k1TVhlMU9vcDBNblE6MA
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEhBTjJUT3F2d3lJVW9CVDRsWVhzOHc6MA
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVtTHlTZk5MYnQ1M2liMEZJaHQ4ZEE6MA
Link google.docs
https://docs.google.com/document/d/1Z2pTYW7OIkFVepVzr93GE7s76O7oCH4caz6InFQYUOo/edit
Față în față cu angajatorul
....emoții, CV, interviu, întâlnirea cu angajatorul....toate acestea iți dau "bătăi de cap" în momentul aplicarii pentru un job?
Fii pregătit și pornește de pe picior de egalitate în interviul tău de angajare! Participă la proiectul "Față în față cu angajatorul", ediția a IV-a, realizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) și învață care este modul profesionist de parcurgere a etapelor esențiale în procesul de angajare.
Afla cum să-ți construiești brandul tău personal de succes, ce să faci și ce să nu faci la un interviu de angajare, și mai ales, cum să-ți redactezi corect CV-ul și scrisoarea de intenție cu ajutorul training-urilor și workshop-urilor proiectului. La toate acestea se adaugă partea practica unde iți poți aplica cunoștințele dobândite prin simularea de interviu cu specialiști în domeniul HR.
Vino să fii și tu "Față în față cu angajatorul" în perioada 29-31 martie 2012 și înscrie-te în training-urile proiectului care îți vor da un avantaj din start:
29 martie - Training "Branding personal"
30 martie - Training "Cum să caștig un interviu?" și Workshop "Scriere de CV și scrisoare de intenție"
31 martie - Simulare de interviu
Inscrierile se fac prin completarea formularului (vezi attachment) si trimiterea lui împreuna cu CV-ul tău la adresa inscrieri_ffa@yahoo.com
pâna în data de 27 martie la ora 23.59.
Atentie!!! Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te cât mai repede
Programul proiectului este gratuit!!!
Trimiteți un comentariu