5 iun. 2012

Practica psihologica-stagiu nou PSIHOTERAPIE-CHIT EFICIENT, joi 28 iunie (accesibil si online)


Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi- Psihoterapie
A-Z – incepe joi, 8 iunie 2012

Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.

Se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
- dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
- depresie ;
- anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
- psihosexologie ;
- probleme relationale si de cuplu;
- tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
- abordare copii ;
- diverse dificultati in sfera psihologica.

Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, in fiecare joi dupa-amiaza (16.30-21.30). La fiecare intalnire se vor aborda cel putin doua teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.

Sesiunea 1 : a) Informatii generale despre psihoterapie/consiliere psihologica ; b) Abordarea depresiei ;
Sesiunea 2 : a) Informatii generale asimilabile practic si teoretic ; b) Abordare dependente ; c) Elemente de psihosexologie.
Sesiunea 3 : a) Informatii generale asimilabile practic si teoretic ; b) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ; c) Abordare copii.
Sesiunea 4 : a) Informatii generale asimilabile practic si teoretic ; b) Terapie de cuplu, probleme relationale, familiale ; c) Abordare timiditate, incredere in sine.
Sesiunea 5 : a) Informatii generale asimilabile practic si teoretic ; b) Abordarea anxietatii (atacuri de panica, fobii, stres, ticuri, manifestari obsesiv-compulsive) ; c) Tehnici psihodramatice .
Sesiunea 6: a) Informatii generale asimilabile practic si teoretic; b) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana.

Costul : 240 lei/modul (40 lei/sedinta) sau reducere pentru tine si un coleg adus de tine (180 lei/modul pentru ambii - 30 lei/sedinta).

Beneficii:

- Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
- Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
-  Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
 Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul).
 Participarea este flexibila putand sa va alaturati grupului in orice stadiu s-ar afla desfasurarea cursului, intrucat sesiunile se reiau ciclic ; puteti participa doar la subiectele de interes.
-  Puteti plati esalonat : 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere).
 Coffe break-uri .
- Accesibil si online.


Numar de participanti pentru grup : minim 7, maxim 15.

Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott - Palatul Parlamentului).

Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
                          
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).

Contact pentru informatii suplimentare si inscriere :
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.536.512 ;

Pentru cei cu cont pe facebook, pot deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Trimiteți un comentariu