4 ian. 2015

Un nou FACEBOOK

DRAGII MEI, SE CREAZĂ ÎN ACESTE ZILE UN NOU SAIT, GEN FACEBOOK, CARE ȘI PLĂTEȘTE, FUNCȚIE DE ACTIVITATEA VOASTRĂ PE ACEASTĂ NOUĂ PLATFORMĂ DE SOCIALIZARE !!
LINKUL DE ÎNREGISTRARE GRATUITA ESTE: camelia13.futurenet.club
VĂ ÎNREGISTRAȚI GRATUIT ȘI ÎNCEPEȚI SĂ SOCIALIZAȚI PRIN POSTĂRI DE VIDEOCLIPURI, LIKE-URI, COMENTARII, CERERI DE PRIETENIE, ETC, EXACT CA ȘI PE FB, DAR CÂȘTIGÂND ȘI BANI
FUTURENET- este un nou si modern social network care te plateste pentru activitatea ta. Poti activa gratuit sau poti investi putin pentru inceput, ori te poti activa succesiv in diferite nivele de membership, din castigurile realizate in timp, siteul avand un potential mare, spre deosebire de altele cum ar fi de ex Tsu ( unde se castiga 0,5-$1 sau maxim $5/zi), aici castigurile vor fi mult mai mari Fondatorii sunt oameni bogati cu experienta si viziune in network marketing si publicitate-germanul Stephen Morgenstern si polonezul Roman Ziemian Veniturile se acumuleaza din publicitate-conectarea audienteu si agentilor de publicitate la care se adauga multimedia ca produs pentru vanzare.
FutureNet este o companie care conecteaza oamenii in social media folosind multimedia ca produs, putand castiga lucrand singur si promovandu-l prin networkmarketing. Dar poti castiga si partajand imagini, video, filme, jocuri, postari, like- uri, comentarii, muzica, documente etc , activitati specifice unui site de socializare.
Avem o combinatie intre social-media, multimedia si networkmarketing Deci ca afiliat poti in acelasi timp, sa socializezi, sa afli informatii noi, sa te distrezi si sa castigi bani seriosi si de aceea recomand tuturor sa intre in acest proiect.
Lansarea oficiala va fi la 01 februarie 2015 , acum este etapa de prelansare.
Un video scurt cu informatii generale:
Avantaje:
-Te poti afilia de la inceput, gratuit sau la un nivel superior de membership. Nu exista limita de timp pentru nivelele de afiliere
-90% din veniturile companiei se redistribuie la afiliatii gratuiti si activati la diferite niveluri de membership.
-Plan de marketing excelent-7 niveluri de comisioane
-Matching Bonus (castig din activitatea referalilor) intre 20%-100%
-Prima companie care plateste pe cei care vor si pot sa tina webinarii pt promovare
-Poti castiga fara referali cativa dolari/zi, fara investitie, dar cu referali ( minim, castigurile cresc spectaculos
LINKUL DE ÎNREGISTRARE GRATUITA ESTE: camelia13.futurenet.club
Cojocaru Camelia
Trimiteți un comentariu