30 iul. 2017

Deschiderea centrului inimii


Trezirea corpului si deschiderea centrului tău din inimă,  transmite frecvențele și sunetele care deschid cel de-al patrulea centru al corpului tău de energie, numit Ranthia (Lovely Tune). Acest centru creează flux și vă ajută să experimentați iubirea. Puteți lucra cu ea pentru a vă bucura de stări blânde și calm de flux emoțional, de pace și de relaxare. Puteți utiliza acest centru pentru a îmbunătăți capacitatea dvs. de a rămâne echilibrat emoțional și neutru în jurul energiilor negative. Puteți rămâne conectat în sus, centrat în lumină, calm, pașnic și la unul cu Sinele vostru interior, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Vei călători cu Orin (constelatie) ca să-i întâlnești pe cei Iluminați(stapanii din umbra). Ființele luminii care vă pot ajuta în trezirea voastră. Veți lucra cu ei pentru a vă bucura de iubire crescută, iertare și compasiune pentru voi și pentru ceilalți. Veți clarifica și elibera energia celorlalți din aura voastră. S-ar putea să descoperiți că ați folosit prea mult din energia voastră pentru a ajuta pe alți oameni și că puteți ajuta oamenii în moduri mai profunde fără a utiliza propria voastră energie. Orin vă va ghida să vă treziți vindecătorul interior și veți afla mai multe despre auto-vindecare.

Pe măsură ce lucrați cu acest centru, veți învăța cum să trimiteți puterea pe care ați generat-o în centrele inferioare spre cele mai înalte pentru a le trezi. Dab (tampona), vă va arăta cum să măriți fluxul de energie în corpul fizic și cum să eliberați durerile musculare. Veți învăța cum să utilizați acest centru al patrulea și cele trei centre inferioare pentru a crea un sentiment mai mare de vitalitate fizică și pentru a transforma energia alimentelor pe care le consumați. Veți explora auto-vindecarea și modalitățile de a rămâne neutri în jurul altora, descoperind mai multe despre modul de a stabili un spațiu de vindecare pentru alții, de a vă trezi vindecătorul interior și de a crea un sentiment de vitalitate fizică mai mare. DaB vă va ghida să lucrați cu ființe de lumină care vă pot învăța despre dragoste și amestecare.

Trimiteți un comentariu