28 iul. 2017

Fenomene psihice, apariții etc.


Sub rezerva a ceea ce am spus in lecturile trecute despre marile riscuri de participare la hărțuirea fără echivoc în psihism, se poate spune un cuvânt despre relația dintre lumina astrală și cele de mai sus. Există numeroase conturi de apariții ale persoanelor recent decedate, previzionarea calamităților viitoare, avertismente fantomă, spiritul poltergeist sau spiritul rachetei și altele asemenea. Iar în aceste cazuri anumite condiții deosebit de rare, și rare creează o legătură temporară între lumea astrală și cea fizică. Relațiile dintre timp, spațiu, obstacole fizice etc. sunt văzute a fi diferite pe planul astral; Comunicarea dintre cei vii și cei morți este dificilă și este adesea realizată doar prin medierea unor persoane cu o constituție medieșică. Un studiu al acestor înregistrări va oferi multe informații și va servi pentru a confirma ceea ce am spus despre planul astral.

Sticla, cristalul, apa, unele metale, au puterea de a condensa (dacă acesta este cuvântul potrivit) fluidul astral, ajutând astfel eforturile unui văzător. De unde se explică utilizarea de globuri de cristal, oglinzi magice și altele asemenea. Fenomenele psihometriei, prin care unii oameni sunt capabili, prin manipularea unui obiect cum ar fi o scrisoare sau articol de îmbrăcăminte, să ajungă la multe informații despre scriitor sau purtător, este un exemplu al puterii pe care lumina astrală o are de a păstra imaginile de evenimente. Este un gând intrigant că nimic nu poate să piară, pentru că psihometria ne dovedește prin dovezi inimaginabile că și scene care aparțin unui trecut îndepărtat pot fi astfel recuperate. Explicațiile în funcție de experiența noastră fizică sunt necorespunzătoare și sunt în mod necesar inutile. Observarea trebuie să fie precedată de teorie. O gamă largă de fenomene nefamiliare trebuie studiate înainte de a ne putea încerca să încercăm formularea lor într-un set de legi.

Preștiința, predicția, văzul evenimentelor care nu au fost încă adoptate în lumea fizică reprezintă un mare obstacol în calea puterii noastre de concepție. Este evident că aici trebuie să ne ocupăm de natura timpului. Evenimentele care au urmat au aruncat umbra înaintea lor, se spune; Dacă vedem umbra, putem prognoza evenimentul care urmează. Dar ceea ce este prevăzut nu este o certitudine. Este doar o probabilitate de grad mai mare sau mai mic. Unele dintre poveștile de avertizări arată că pericolul prevăzut a fost evitat de precauțiile luate de visător sau de vizionar. Se pare că timpul astral și timpul fizic nu se aliniază exact laolaltă.

Trimiteți un comentariu