20 iul. 2017

O galerie de imagini cosmice


Lumina astrală a fost bine intiparită in memoria lumii și galeria de imagini cosmice. Este depozitul de forme al naturii. Totul din lumea fizică preexistă în lumea astrală ca o imagine sau tip sau formă. În afară de aceasta, este o memorie minunată, memoria naturii. Pentru că păstrează impresii de obiecte și evenimente pe planul fizic. Astfel, este un mare record. Gândurile umane nu vor pieri când gânditorul moare. Ei au trecut în lumina astrală, unde rămân înregistrările lor și de unde pot fi recuperate prin viziunea învățatului instruit. Acest lucru sugerează că nimic nu poate fi pierdut si irecuperabil. Acest lucru ne conduce dincolo de noțiunea familiară de trecere a timpului și ne oferă o imagine în care trecutul, prezentul și viitorul coexistă ca un întreg. Lumina astrală conține germenii a tot ce trebuie să fie pe planul fizic și înregistrările a tot ceea ce a fost.

Aici, din nou, progresele recente în filosofia științifică ne vor ajuta să înțelegem. În încercarea de a interpreta cele mai recente descoperiri ale cercetării experimentale, sa constatat că nu mai este suficient să se considere doar poziția pe care obiectele o ocupă în spațiu; Devine necesară definirea poziției lor în timp. Și astfel, o a patra coordonată este adăugată la cele trei spațiu familiar, și nu numai că ne întrebăm unde este un lucru, ci când. Și în locul obiectelor vorbim de evenimente. Cu acest ajutor devine mai ușor de înțeles modul în care lumina astrală poate fi un depozit de evenimente.

Multe fenomene familiare au fost îndepărtate sau declarate imposibile pentru nici un motiv mai bun decât faptul că nu puteau fi explicate de știința ortodoxă a timpului. Dar atunci când avem o explicație simplă gata de manevră, nu există nici un motiv să le respingem sau să nu încercăm să le vedem. Transferul de gândire este o problemă de apariție obișnuită, în special între persoane strâns legate sau asociate unul cu celălalt. Deseori nu reușim să ne amintim ceva și să lăsăm să încercăm. Și mai târziu memoria se întoarce în mod neașteptat. Nu reușim să rezolvăm o problemă și soluția ne apare brusc la cap mai târziu. Trăim într-o atmosferă de gândire, așa cum trăim într-o atmosferă de aer. Și ideile vin în cap, din moment ce nu știm unde, și trecem din nou nu știm unde. Gândurile sunt lucruri. Ei nu pot intra sub definiția materiei fizice ca fiind "ceea ce poate fi manipulat și cântărit"; Dar am văzut că pot exista și alte tipuri de materie, care au proprietăți cu totul diferite.

Nu sunt doar gânduri, ci și emoții, care sunt stocate în lumina astrală și trecute de la un om la altul. Și acest lucru explică influența inconștientă și nevăzută pe care o exercităm unul asupra celuilalt. Este cu adevărat imposibil să păcătuiești în secret; Un gând sau un sentiment rău va otrăvi lumina astrală, deoarece un corp murdar ar strica apa în care am scăldat sau o respirație nepătrunsă ar putea polua atmosfera. Pe cealaltă parte a tabloului, gândurile și aspirațiile noastre bune trebuie să aibă influența lor. Iar această influență este mai puternică pentru că se ridică la un plan mai înalt. Importanța responsabilității individuale devine mult mai mare în acest sens. Și aceasta ne face să vorbim despre legătura dintre lumina astrală și legea karmei.

Trimiteți un comentariu