2 aug. 2017

Cum să construim corpul nostru ușor


În unele învățături acest lucru este cunoscut ca și construirea unui "corp de lumină" permanent, care apoi se va extinde continu în călătoria sufletului tău. Construim corpul nostru de lumină cu conștiință, cu conștiință pură, prin aducerea în viață a unei conștiințe mai clare și mai pure. Meditativ, construim corpul nostru de lumină prin creșterea conștiinței noastre, care este de a ne lărgi lumina. Astfel, răspunsul este destul de simplu. Construim mai mult sufletul nostru de lumină prin creșterea lumii noastre de conștiință. Noi creștem lumina sufletului nostru prin creșterea luminii conștiinței noastre.

O altă cheie în construirea de suflete este meditația - în simplul fapt, conștient. Aceasta este practica unei ființe conștiente. Sufletul nostru este construit cu lumina, ceea ce înseamnă că sufletul nostru este construit cu esența energetică a conștiinței, dar nu o conștiință plină de gânduri, dorințe, senzații de zi cu zi sau reacții emoționale. Mai degrabă, sufletul nostru este construit cu o conștiință pură și clară. Acest lucru este legat și de inima noastră, deoarece inima noastră trebuie să fie pură și clară. Esența cea mai intimă a inimii noastre este lumina. Căutați această lumină. Căci în această lumină a inimii noastre este sufletul nostru. Dar pentru a experimenta această lumină în inima noastră, care este sufletul nostru, trebuie să predăm totul în inima noastră (predă tot ce ne ocupă inima) astfel încât nimic să nu ascundă lumina sufletului care iese din inima noastră. Conștient renunțați la toate norii care acoperă inima, astfel încât soarele să strălucească, soarele care vă este real.

Un secret special în realizarea și dezvoltarea sufletului este respirația. Respirația conștientă ne ajută să ne concentrăm mintea și ne va ajuta să păstrăm conștiința stabilă, mai degrabă decât să fluturăm prea ușor în gândirea și emoția obișnuită. Procesul de construire a luminii nu poate ajunge foarte departe, dacă mintea noastră continuă să fluture în modele obișnuite și obișnuite de gândire sau emoție. De fapt, aceasta este problema generală care împiedică stabilizarea lumii pure a conștiinței pentru o perioadă suficientă de timp prelungită, necesară pentru ca lumina să se conecteze într-o permanență.

Deci, respirația conștientă ajută la stabilizarea minții și la conștientizarea energiilor noastre emoționale, astfel încât gândurile mentale și dramele emoționale nu preocupă pur și simplu conștiința. Atât de des, în viața obișnuită-regulată, marele nostru dar al conștiinței este absorbit în modele mecanice subconștiente. Cu alte cuvinte, modelele noastre de gânduri și emoții ocupă întregul nostru flux de experiență și nu există loc pentru alte posibilități. Dar o continuitate a respirației conștiente învinge dominația obișnuită a modelelor subconștiente.

Respirația este, de asemenea, semnificativă în ceea ce aduce la alchimia de transformare a energiei. Răsuflarea conștientă va aduce energia vieții în această lucrare, energia vieții din energiile naturii, care ne va vitaliza și va întări conștiința. Esoteric și alchimic, energiile vieții naturii pot fi folosite pentru construirea și expansiunea conștiinței, deoarece această energie a vieții este transformată în lumină. Respirația poate aduce în ființa noastră energiile vieții pranei(înseamnă în limba sanscrită "respirație") , care apoi se transformă în energie luminoasă pentru suflet, dar acest lucru necesită respirație conștientă. Prin suflare conștientă putem aduce în noi energia vieții pământului și transformăm aceasta în lumină pentru sufletul nostru. De asemenea, putem aduce în ființa noastră lumina prezenței divine, care este mereu prezentă, respirând în lumină pentru a ne hrăni sufletul în inima noastră. Căci sufletul nostru este ca o sămânță divină în interior, care are nevoie de iubire și de lumină pentru a se dezvolta și a deveni puternică.

De asemenea, cu respirația conștientă avem mai multă libertate de intenție sau libertate de alegere, mai degrabă decât mereu curgând în aval adormit în plută. Fiți conștienți în respirație. Respirați conștient. Atunci veți înțelege. Cu o respirație conștientă putem alege calitatea noastră de a fi. Chiar putem alege modul în care vom fi în acest moment. Putem alege să fie o calitate superioară a ființei. Cu o respirație conștientă putem simți și simțim prezența divină și se pot regăsi și în impresii mai mari din dimensiunile superioare. De asemenea, cu o respirație conștientă, putem regăsi oricare dintre calitățile divine - calitățile lui Dumnezeu care sunt întotdeauna prezente în spațiul fiecărui moment. Cu respirație conștientă, putem primi orice energie în lume sau în univers și, cu o respirație conștientă, putem transmite orice calitate a energiei în orice loc sau persoană.
Trimiteți un comentariu