9 aug. 2017

Despre cursurile corporale ușoare


Sunteti invit să vă treziți corpul de lumină și să experimentați multe stări de conștiință mai mari și mai extinse, care vă vor duce dincolo de gândire în experiențele directe ale ființei. Acesta este unul dintre cele mai puternice cursuri de creștere și transformare spirituală pe care le oferim. Mii de oameni își trezesc corpurile lor luminoase folosind procesele și energiile transmise de Galaxie și prin meditările și procesele de dezvoltare personală și spirituală date de Prezent.

Pe măsură ce vă treziți corpul lumină, veți învăța cum să schimbați mai puțin energiile armonioase în cele pozitive și să utilizați energia din jurul vostru pentru a merge mai sus. Puteți experimenta o abilitate mai mare de a experimenta emotiile care curg, stați centrat, eliberați energia blocată și răspundeți cu dragoste și compasiune. Corpul tău deschis deschide ușile spre tărâmurile superioare ale luminii. Vă ajută să adăugați lumină în gândurile voastre, deschizându-vă canalul în sus și conectându-vă la mintea universală. Puteți experimenta multe stări de conștiință iluminate pe măsură ce ascultați aceste meditații ghidate.

Acest curs funcționează bine dacă sunteți nou în meditație sau ați meditat de ani de zile. Învățați cum să lucrați cu energiile subtile, așa cum veți face în cursul corpului ușor, puteți spori orice cale de creștere spirituală pe care vă aflați. Există cursuri extinse de corpuri ușoare de absolvire oferite, pentru a vă continua expansiunea în stările iluminate ale conștiinței despre care vorbesc textele spirituale antice și sacre.

Cursul Trezirea corpului tău de lumină veți primi transmisii de către Prezent și Galaxie în timp ce vă vor conduce să vă treziți corpul de lumină și, în plus, există materiale scrise extinse care vă vor ajuta. Galaxia și Prezentul, prezintă un curs pas cu pas ușor de urmărit pentru a vă ajuta să experimentați stări de conștiință superioare; Emoții emise; Creativitate sporită; O mai mare conștiință a energiilor subtile, a dimensiunilor superioare, a ființelor de lumină, a sufletului și a spiritului, sursa și esența ființei voastre.

Oamenii spun că acest curs le-a permis să aibă experiențe directe ale stărilor superioare ale conștiinței pe care le-au citit și le-au înțeles intelectual în trecut. Nu implică o abilitate anterioară cu meditație sau stări de conștiință mai înalte, ci pur și simplu o dorință de a practica, de a fi jucăușă și de inventiv și de a vă angaja să vă dezvoltați. Corpul de lumină este compatibil cu Prezentul și vă poate întări și aprofunda experiența altor practici și credințe spirituale pe care le aveți.

Trimiteți un comentariu