10 aug. 2017

Noul corp de lumină


Trăim într-un timp sacru astăzi, unul în care substanța materiei fizice se schimbă în moduri care încă nu se vor dezvălui pe deplin. Printre aceste schimbări se află capacitatea corpurilor noastre de a ține mai multă lumină, iar corpul însuși să devină un "corp de lumină".

Pentru a crea un "corp de lumină", ​​este nevoie de capacitatea și dorința minții, a inimii și a spiritului de a ridica vibrația ființei fizice, emoționale și mentale, astfel încât să se poată adapta și să rezoneze cu energiile de intrare ale luminii . Fiind capabil să primească aceste energii de intrare va permite celor care doresc să facă acest lucru să-și stabilizeze câmpul energetic la un nivel mai ridicat de vibrație și la un nivel mai înalt de conștiință.

Pentru ca acest lucru să aibă loc cu ușurință, vehiculul fizic pentru a conține lumina trebuie să fie într-o stare purificată, astfel încât rezonanța cu energiile mai mari să poată avea loc în cel mai înalt grad. Ceea ce înseamnă acest lucru va varia de la o persoană la alta, dar cel puțin are de a face cu eliminarea din corp a tuturor substanțelor toxice care îi afectează funcționarea naturală, toate substanțele pe bază de animale care ar reduce efectiv vibrațiile organismului și toate energiile negative O natură emoțională care are potențialul de a crea blocaje în interiorul corpului până la fluxul luminos al luminii.

Au fost date multe motive, de-a lungul anilor, de ce oamenii au ales să înceteze să mănânce carne și părți de animale, dar cea care corespunde creării unui corp de lumină are de-a face cu vibrațiile spirituale și cu dorința de a spori Mijloacele corpului pentru a ține și a stabiliza frecvențele mai înalte ale luminii. Acest lucru nu minimizează celelalte motive pentru care nu mănâncă carne de animale, ci adaugă la acestea, condițiile convingătoare prezente în acest moment.

Stabilizarea corpului ca un câmp de lumină rezonantă va permite conștiinței să se adapteze mai ferm la noul mod de a fi în lume. Ea va face mai simplu și mai ușor să găsească un drum prin natura schimbată a relației cuiva cu realitatea și pentru a asimila mai pe deplin noile percepții care însoțesc această schimbare.

Întotdeauna, în realitatea lui Dumnezeu, totul este oferit și alegerile trebuie făcute liber. Deci, este și cu această decizie. Organismul este un instrument fiabil care poate fi folosit pentru oricare din mai multe scopuri. Cu toate acestea, pentru ca acesta să-și îndeplinească cel mai mare potențial, trebuie să fie reglat în mod fin și acest lucru este realizat de procesul de purificare.

Purificarea simultană a straturilor emoționale, mentale și fizice ale ființei noastre, mai mult decât orice altceva, pune bazele mișcării în următorul nivel de evoluție evolutivă și permite lumina să-și facă lucrarea de răscumpărare și purificare, așa cum Dumnezeu A hirotonit pentru planetă și pentru toți locuitorii ei.

La un anumit moment în viitor, crearea unui corp de lumină nu va fi nici măcar un lucru care trebuie discutat, deoarece va fi profund înțeleasă faptul că trupul și conștiința sunt una și că menținerea propriei sănătății spirituale și mintale Ca și sănătatea spirituală și mentală a lumii, este esențială acordarea întregii ființe energiilor restaurative și de intensificare a luminii spirituale. În acel moment, un limbaj de lumină va deveni mai familiarizat conștiinței colective a umanității și ceea ce poate părea un efort și pentru unii, o povară, astăzi, se va simți în acel timp ca un dar și o oportunitate.
Trimiteți un comentariu